NAVODNA DARKOVA "DEVOJKA" SE OGLASILA ZA ESPRESO I OTKRILA PRAVU ISTINU: "Sve je LAŽ, ništa nisam imala sa njim!"
Foto: Espreso

eksKluzivno za espreso

NAVODNA DARKOVA "DEVOJKA" SE OGLASILA ZA ESPRESO I OTKRILA PRAVU ISTINU: "Sve je LAŽ, ništa nisam imala sa njim!"

Iskreno se ovome nikada ne bih nadala. - istakla je ona na početku razgovora.

Objavljeno: 13:33h
Ermin Biberović

Kao bomba odjeknula je vest o navodnoj švalerki pevača Darka Lazića, dvadesetjednogodišnjoj Gabrijeli Brnjoš iz Trebinja.

Mi smo uspeli da stupimo u kontakt sa ovom mladom damom, koja je bila šokirana kada je pročitala vesti o navodnoj preljubi i ovim putem demantovala sve glasine.

Kako saznajemo, Darko i Gabrijela se znaju već godinama, a prvi put su se upoznali na njegovom nastupu u Bosni, jer joj on od detinjstva bio omiljeni pevač, a kako ona kaže, njihov odnos je samo prijateljski.

- Istina je da smo se upoznali 2011. godine u Trebinju. On je tada imao nastup, ja sam bila veoma mala, imala sam 11 godina i videla sam da su mnogi mediji pronašli našu sliku još od tada. - istakla je Brnjoš i otkrila da je jako teško podnela kada je saznala da je Darko doživeo saobraćajnu nesreću.

- Bitno je da se naglasi da sam ja tu našu sliku iz 2011. godine iz Trebinja objavila kada je on imao saobraćajnu nesreću i to sam stavila u znak podrške. Znači, to sam tek objavila pre par godina kada je on imao saobraćajnu nesreću i napisala sam "Izdrži", što znači da je meni jako bilo krivo, da me jako povredila to što je on bio u životnoj opasnosti. - objašnjava Gabrijela za naš portal.

Gabrijela Brnjoš
foto: Instagram

Ona nam je priznala u kakvom su zapravo oni odnosu i šta se između njih sve izdešavalo.

- Nemam ništa sa Darkom Lazićem, ali mi je mnogo drag i znamo se odavno. Iskreno se ovome nisam nadala, nikada ne bih medijima prosledila našu sliku ili bilo šta. Ja nisam iz javnog sveta i ne bih da se eksponiram, a kamoli njega da iskorištavam za to ili bilo šta. Ništa više nije bilo od zagrljaja i poljubaca, mediji su izmislili čitavu priču. Jako mi je krivo što je došlo do toga. Ja jednostavno moram da shvatim da me prati toliko ljudi, nisam bila toga svesna iskreno, baš me je bilo briga, ali stvarno sa Darkom nisam imala ništa intimno nikada. - navela je Gabrijela i priznala da se još uvek nije čula sa pevačem povodom glasina.

NISAM NIČIJA LJUBAVNICA NI DRUGA OPCIJA. - naglasila je ona.

- Nismo se čuli. Tek sam ovo pročitala i šokirana sam. Darko mi nikada nije ništa nudio i poštuje me. Zato mi je i drag. Ja nisam cura za kombinacije sa bilo kom, tako da od toga što pišu nema ništa. - rekla je za kraj vidno uzrujana Brnjoševa.

(Espreso/Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.