SAŠA POPOVIĆ ĆE BITI IZBAČEN IZ ZVEZDA GRANDA? Priča se da ON želi da zauzme njegovo mesto?
Foto: Aleksandra Čolić

šok

SAŠA POPOVIĆ ĆE BITI IZBAČEN IZ ZVEZDA GRANDA? Priča se da ON želi da zauzme njegovo mesto?

Saša Popović je tvorac "Zvezda Granda", on je osnovao šou, njegova reč se najviše poštuje i uvažava, član je upravnog odbora u Grandu, pa ne iznenađuje što bi Mili

Objavljeno: 19:28h

Novi vlasnici su postavili Aleksandra Milića Milija na mesto direktora, ali ostali članovi žirija ovu vest nisu dočekali sa oduševjenjem jer kruže glasine da Mili želi da izbaci Sašu sa projekta, piše "Scandal".

Saša Popović je tvorac "Zvezda Granda", on je osnovao šou, njegova reč se najviše poštuje i uvažava, član je upravnog odbora u Grandu, pa ne iznenađuje što bi Mili, prema pisanju lista "Scandal", želeo baš njega da izbaci iz igre kako bi on postao glavni.

Mili
foto: Printscreen Zvezde Granda

- Priča se da bi Mili voleo da se Popović povuče, te da njemu pripadnu sva njegova zaduženja. Navodno veruje da bi tako stekao preko noći ugled koji Saša godinama ima. Za to su, navodno, saznali i ostali članovi žirija i svi su uz Popovića, a najviše Marija Šerifović. Sa druge strane, priča se da je Mili u stvari srećan što je Saša tu. Zna da "Zvezde Granda" ne bi bile iste kada bi se Sale povukao. E sad, šta je istina i šta će se desiti u budućnosti, ostaje da vidimo. - tvrdi izvor pomenutog lista.

(Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.