ON JE BIO NAJVESELIJI MUŠKARAC U SRBIJI: Evo kako je Relja proslavio rođenje svog DRUGOG DETETA!
Foto: Printscreen Instagram

ŠOK

ON JE BIO NAJVESELIJI MUŠKARAC U SRBIJI: Evo kako je Relja proslavio rođenje svog DRUGOG DETETA!

On je na sebi imao belu košulju, a svima je zapalo za oko da su okupljeni na slavlju pokušali da je pocepaju, kako običaj i nalaže, ali da reper to nije dozvolio

Objavljeno:

Nikolija Jovanović i Relja Popović dobili su još jednu ćerku, a ponosni tata prethodne večeri organizovao je slavlje povodom rođenja naslednice.

Relja je u jednom prestoničkom restoranu okupio prijatelje i porodicu, a na slavlju nije bila Nikolijina majka, pevačica Vesna Zmijanac, ako se suditi po snimcima, pa je pretpostavlja da ona čuva unuku Reu.

Reper je s razlogom bio i te kako raspoložen, što se može videti na snimcima, nije skidao osmeh sa lica i celo veče se veselio.

On je na sebi imao belu košulju, a svima je zapalo za oko da su okupljeni na slavlju pokušali da je pocepaju, kako običaj i nalaže, ali da reper to nije dozvolio.

Relja Popović
foto: Emilija Jovanović

Podsetimo, Nikolija se 17. jula porodila u Narodnom frontu i na svet donela još jednu devojčicu, pevačica ima i ćerkicu Reu sa Reljom. On je nakon rođenja naslednice sa pratiocima na Instagramu podelio emotivnu fotografiju, koja je nastala tokom perioda kada je Nikolija bila u drugom stanju i napisao poruku svojoj izabranici.

- Postali smo mama i tata još jedne divne devojčice! Mnogo te volim i mnogo si hrabra - napisao je Relja.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.