POČINJU PAROVI 10, SPREMA SE NEŠTO POTPUNO NOVO: On je prvi učesnik!
Foto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY

opa

POČINJU PAROVI 10, SPREMA SE NEŠTO POTPUNO NOVO: On je prvi učesnik!

On je u jednom intervjuu progovorio o svom učešću u rijalitiju, pa otkrio da je prezadovoljan svojim plasmanom, ali da planira da uđe i u sledeću sezonu, posle kratke pauze od samo par meseci

Objavljeno:

Darko Vlajić jedan je od superfinalista koji je među poslednjima napustio vilu "Parova". On je tokom boravka u vili uplovio u emotivnu vezu sa Viktorijom , a kako se ona vratila kod svoje porodice u Moskvu, on pati za njom do ponovnog susreta, pa često objavljuje zajedničke fotke na svom Instagram profilu.

On je u jednom intervjuu progovorio o svom učešću u rijalitiju, pa otkrio da je prezadovoljan svojim plasmanom, ali da planira da uđe i u sledeću sezonu, posle kratke pauze od samo par meseci.

Darko Vlajić
foto: Printcsreen/Youtube

- Prezadovoljan sam i svojim učešćem i plasmanom, bilo je tu malih grešaka, ali nadam se da ću u sledećoj sezoni biti još bolji, tako da mogu da vam kažem da ću verovatno učestvovati i u sledećoj desetoj sezoni "Parova" - rekao je Vlajić, pa otkrio koji mu najlošiji trenutak u vili.

- Najlošiji trenutak u životu mi se dogodio upravo tamo, kada sam izgubio oca, a najlepši trenutak mi je to kada sam upoznao svoju veliku ljubav i da sam ostao sa njom - dodao je Vlajić.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.