BIVŠA ZADRUGARKA DOBILA ROLEKS OD 8.000 EVRA: Nije starleta, bila je fina i smerna PEVAČICA!
Foto: RTV Pink printscreen

OPA

BIVŠA ZADRUGARKA DOBILA ROLEKS OD 8.000 EVRA: Nije starleta, bila je fina i smerna PEVAČICA!

Pevačica je do sada objavila nekoliko singlova i već uveliko nastupa. Ovoga puta posetiocima nije ostalo više para u novčaniku, pa je neko od gostiju odlučio da joj pokloni "roleks" koji košta oko 8.000 evra

Objavljeno:

Bivša zadrugarka i pevačica Višnja Petrović pohvalila se muškim "roleksom" koji je dobila na nastupu kao bakšiš. Tokom učešća u rijalitiju "Zadruga 3" Višnja se predstavila kao glumica, međutim, tada je javnost primetila njen talenat za muziku, kao i mnoge iskusnije kolege, koje su uticale na to da ona ipak uplovi u muzičke vode.

Pevačica je do sada objavila nekoliko singlova i već uveliko nastupa. Ovoga puta posetiocima nije ostalo više para u novčaniku, pa je neko od gostiju odlučio da joj pokloni "roleks" koji košta oko 8.000 evra.

Pevačica je snimila stori dok je bila u liftu sa kolegom. Na njenoj ruci nalazio se skupoceni muški sat, a njen najveći problem je bio kako da podeli pošteno sat sa kolegom. Oni su se smejali jer je kolegu očigledno bilo sramota iz nekog razloga, a pevačica je napisala u objavi. - Ja ne znam šta je tu blam, nisam ga ukrala - uz emotikon koji plače od smeha.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.