DA LI DARA BUBAMARA IMA NAJBOMBASTIČNIJE GRUDI NA ESTRADI? Pogledajte njena golišava izdanja od kojih zastaje DAH!
Foto: Instagram

provokativno

DA LI DARA BUBAMARA IMA NAJBOMBASTIČNIJE GRUDI NA ESTRADI? Pogledajte njena golišava izdanja od kojih zastaje DAH!

Pevačica uživa u golišavim izdanjima.

Objavljeno:

Dara Bubamara vrlo često obilazi egzotične destinacije, odakle redovno objavljuje fotografije sa plaže i tako dobija brojne pohvale na račun svog izgleda. Trenutno je u turskom letovalištu u Bodrumu i već je na Instagramu šerovala nekoliko slika. Na prvoj je pozirala u belom dvodelnom kupaćem, na drugoj je bio tigrasti dezen, dok je na trećem imala šareni bikini.

Dara Bubamara
foto: Instagram

Upadljivo je da su na sve tri kombinacije u prvom planu njene bujne grudi, koje njeni fanovi često komentarišu, što Dari i te kako prija. Pevačica takođe rado ističe i svoju vitku figuru, koja je posledica napornih treninga, ali i korišćenja Fotošopa, u čemu je postala pravi majstor. Bez obzira na sve, niko ne može osporiti pevačici da sa 45 godina izgleda dobro i da brine o svom izgledu. - Izgledaš odlično, bravo, Daro. Samo tako nastavi. Izgledaš kao da imaš 25 - pisali su joj fanovi, a oglasila se i njena koleginica Ana Nikolić.

Dara Bubamara
foto: Instagram

- Samo jako i bahato - poručila joj je pevačica uz emotikone smeha i srca. U komentarima su Daru pratioci pitali da li je s njom u Turskoj i njen dečko Toni, ali ona je odlučna u tome da više ne priča o svom emotivnom partneru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.