ZVANIČNO KRAJ SA JALOM I BUBOM? MAJA BEROVIĆ KONAČNO O ODNOSU SA BOSANSKIM REPERIMA: Zamenila ih CANERASOM!
Maja Berović, Foto: Printscreen Instagram

PREOKRET

ZVANIČNO KRAJ SA JALOM I BUBOM? MAJA BEROVIĆ KONAČNO O ODNOSU SA BOSANSKIM REPERIMA: Zamenila ih CANERASOM!

Ona je na poslednjem albumu radila sa grupom "Caneras", sa kojima je pre par dana objavila i duet

Objavljeno:

Pevačica Maja Berović poslednjih godina niže samo uspehe, a reklo bi se da je saradnja sa reperima Džalom i Bubom, koja je otpočela 2016. godine, bila odskočna daska u njenoj karijeri.

Anastasija Ražnatović, Maja Berović, Dado Polumenta, katarina Grujić
foto: Milica Stanimirović

Iako su se iz ove saradnje izdvojili mnogobrojni hitovi na čelu sa pesmom “Neka stvar” , koju je sa Majom publika pevala uglas na svim njenim koncertima, pevačica je odlučila da ovaj dvojac zameni grupom “Caneras”, koji su joj bili saradnici na poslednjem, prošlogodišnjem albumu, ali i na duetu koji je objavila pre nekoliko dana.

Iako se spekuliše da je došlo do svađe između repera iz Bosne i Berovićeve, a zbog toga i do naprasnog prekida saradnje, ona to nije želela ni da potvrdi ni da demantuje, međutim, otkrila je da će “teško doći” do novih zajedničkih projekata.

– Sa Džalom i Bubom nisam u lošim odnosima, samo ću to reći, u korektnim smo odnosima. Za sada teško da će biti opet saradnje, ali nikad se ne zna – rekla je Maja u “Jutru”, gde nije skrivala oduševljenje novim duetom sa grupom Caneras.

– Pesma “Ram pam pam” je blesava, letnja, pokreće. Ne možete da sedite kada je slušate. U pitanju je duet sa “Caneras”, ja sam sa njima sarađivala na poslednjem albumu, oni su radili čitav album, rodila se tada i ta pesma i dopala mi se na prvo slušanje jer je drugačija od svega što sam do sada snimala – rekla je pevačica.

Maja Berović
foto: Promo

Maja je nedavno, poput većine njenih kolega, počela sa nastupima zbog čega je presrećna, a sutra će, nakon dužeg vremena, imati i prvi nastup u srpskoj prestonici.

– Ja još uvek nisam imala nijedan koncert, sutra je prvi nastup u Beogradu posle korone i ja se toliko radujem. Posle godinu dana nerada, nepevanja, izlazim pred publiku i baš se radujem, očekujem dobru energiju, uželela sam se svega toga.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.