IGOR NE PRATI SEVERINU, ALI ZATO PRATI NJENU DRUGARICU! Šuška se da su one PRESTALE DA SE DRUŽE, a sada je tu i ON!
Foto: Dragan Udovičić

AUUUU!

IGOR NE PRATI SEVERINU, ALI ZATO PRATI NJENU DRUGARICU! Šuška se da su one PRESTALE DA SE DRUŽE, a sada je tu i ON!

Nije poznato jesu li Iva i Severina i dalje bliske kao pre godinu dana

Objavljeno:

Severina i Igor Kojić prestali su pratiti jedno drugo na Instagramu, a suprug pevačice nedavno je sa ove društvene mreže izbrisao i njihove zajedničke fotografije.

Ali na popisu ljudi koje još uvek prati na Instagramu je i Iva Todorić, bliska prijateljica njegove supruge Severine. Na Instagramu se Ivin profil zove srculence.

Igor Kojić
foto: Printscreen Instagram

Nije poznato jesu li Iva i Severina i dalje bliske kao pre godinu dana, ali u vreme kada su bile nerazdvojne Iva je bila zvanica na Severininom i Igorovom venčanju u Beogradu. Sa druge strane Severina je javno podržala Ivu u kampanji "Spasimo Agrokor zajedno" i tada je svoje pratioce i obožavatelje pozvala da daju podršku radnicima Agrokora kako ne bi dobili otkaze.

Severina
foto: Instagram

Zajedno su pevačica i ćerka Ivice Todorića slavile rođendane i družile se, a sada već duže vreme nisu viđene zajedno, a ove godine izostala je i Severinina čestitka Ivi povodom rođendana, a dosad joj je svake godine čestitala na društvenim mrežama. Misterija je još uvek i bračni status Severine i Igora i iako se već skoro godinu dana šuška o njihovom razvodu zvanične potvrde još uvek nema.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.