PRETUKAO JU JE PRED OČIMA KIJE KOCKAR,OD UDARCA JOJ SE ZABILO PARČE STAKLA ISPOD OKA: Nadica je prošla kroz AGONIJU
Foto: Printscreen youtube

nije imala lak život

PRETUKAO JU JE PRED OČIMA KIJE KOCKAR,OD UDARCA JOJ SE ZABILO PARČE STAKLA ISPOD OKA: Nadica je prošla kroz AGONIJU

Strašni detalji o nasilju koje je preživela majka Kije Kockar i od sinoć pobednica Zadruge 4.

Objavljeno: 16:16h

Pobednica četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Nadica Zeljković nije imala lak život, a niko od njenih prijatelja i srodnika, pa ni ona sama nisu ni slutili da će jednoga dana trijumfovati u popularnom TV formatu.

Majka Kristine Kije Kockar javnosti je postala poznata kada je prvobitno podržala tadašnjeg zeta Slobodana Radanovića u muzičkom takmičenju, a kasnije ga posramila zbog preljube pred milionskim auditorijumom

Svojevremeno je Kockareva ispričala potresnu priču o svojoj majci Nadici o tome kao je bila žrtva fizičkog zlostavljanja od strane Kristininog oca Miloša Kockara.

Nadica Zeljković
foto: Nemanja Nikolić

- Imala sam pet ili šest godina kada je tata prebio mamu. Sećam se da sam mu ja po visini bila do zadnjice i da sam ga udarala kako bi prekinuo... Mama je nosila naočare, pa joj se od udarca zabilo parče stakla ispod oka. Kažu da je imala sreće jer je mogla još gore da prođe - pričala je svojevremeno pobednica prve sezone "Zadruge", pa dodala:

- Sve se to dešavalo na javnom mestu, pa su mamu i tatu ubrzo razdvojili. Sećam se da je bilo leto i da smo nas dve otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvim situacijama. Naravno da se nakon toga nije vratila tati, jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po udarcu koji je dobila, već po njenoj snazi u toj celoj situaciji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.