FRAN I PAULA SE ŽESTOKO POSVAĐALI POSLE FINALA: "Bila si sa Nikolom ISPOD POKRIVAČA, sa Čorbom u Šteku..."
Fran Pujas i Paula Hublin, Foto: Printscreen

razočarenje

FRAN I PAULA SE ŽESTOKO POSVAĐALI POSLE FINALA: "Bila si sa Nikolom ISPOD POKRIVAČA, sa Čorbom u Šteku..."

Opet se zbog njih trese sve!

Objavljeno: 15:50h

U emisiji "Premijera - Vikend specijal" danas je došlo do žestoke svađe između Paule Hublin i Frana Pujasa. Naime, Fran je navodno pogledao razne Pauline klipove, koji su ga razočarali, a kada su se sreli nisu mogli da se ne posvađaju.

Fran Pujas, Paula Hublin
foto: Printscreen

- Bila si sa Nikolom ispod pokrivača, sa Čorbom u šteku, pitali su te šta si imala sa Nikolom, ti si rekla "Ništa" - rekao je on.

- Ja i Nikola? Ja sam isto gledala klipove šta se ti dogovaraš sa Đedovićem i znam sve stvari, ne razumem pokušaj pranja. Ne znam ko ti je dao upute da ovako pričaš. Mi smo se razišli, to je bola tvoja odluka. Nema potrebe da sada proučavaš, izmišljaš, govoriš laži. Ti sad vodiš rijaliti vani, dobijaš upute kao što si ih ovde dobijao - odgovorila je Paula.

Fran Pujas, Paula Hublin
foto: Printscreen

- Mi smo se normalno rastali, nema pomirenja. On to ne može, on izmišlja i kopa. Kad u životu shvatiš da si kriv za neke stvari, biće ti lakše. Ne samo u našem odnosu, nego u celom životu - dodala je Paula.

Bonus video:

00:12

MILJANINA SESTRA BILA JE NA FINALU RIJALITIJA! Ana se pojavila u korsetu i suknjici, a njene noge svi su gledali! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.