"PRVO ŠTO MI JE REKAO DARKOV SIN BILO JE MAMA"! Nova devojka iznela detalje nakon kojih Marini neće biti DOBRO!
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Marina Lopičić

AUUUU!

"PRVO ŠTO MI JE REKAO DARKOV SIN BILO JE MAMA"! Nova devojka iznela detalje nakon kojih Marini neće biti DOBRO!

Prepucavaju se po medijima

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić navodno ima novu devjku, pevačicu Barbaru Bobak, za koju njegova bivša verenica Marina Gagić tvrdi da mu je samo koleginica.

Međutim, Barabra kaže da između Darka i nje ipak ima nešto više od kolegijalnosti.

- Jednom kada smo bili na video-pozivu, sin Aleksej je bio kod Darka i on je okrenuo kameru da me vidi. Prvo što je sin rekao je bilo: "Mama". Da li je možda moja kamera bila mutna ili ga podsećam na majku, ne znam, ali smo se Darko i ja nasmejali. Sinčić je divan, šarmantan skroz - ispričala je Barbara koja je potom otkrila i kako su se Darko i ona upoznali, kao i da nije baš bila oduševljena njime u početku:

- Ja sam radila privatno veselje, i rekli su mi da će doći Darko, na šta sam prevrnula očima. Dešava se na svirkama da ti jaki, poznati glume ludilo, ne komuniciraju sa nama, a nekad čak i prozivaju muzičare preko mikrofona. Zato sam imala predrasudu prema Darku, ali dečko je super. Pozitivan, veseo, nema trunku kompleksa. Čak mi je prišao, rekao da mu se sviđa kako pevam i tražio da razmenimo brojeve, jer mu treba pevačica za privatna veselja. Tako je sve počelo - kazala je Bobak za "Svet" prenose mediji i dodala da joj s Darkom ide "kao po loju":

Barbara Bobak
foto: Printscreen Instagram

- Mi se kratko poznajemo, ali dečku ne mogu da nađem zamerke. Gde god da se pojavi, kao da obasja prostoriju. Slični smo, ja duže izdržim pod vodom nego u kući, radimo isti posao. Za sada je sve super, često se viđamo - ističe pevačica koja nije mogla, a da ne prokomentariše Marinu Gagić, Darkovu nekadašnju verenicu i majku njegovog sina Alekseja:

Darko Lazić
foto: Instagram printscreen

- Slali su mi neke članke gde je ona navodno izjavljivala neke loše stvari o meni. Nemam ja tu šta da reagujem. Što se mene tiče, uvek će imati poštovanje jer je Darku rodila dete, a da se prepucavamo preko novina baš mi je klinački. Koliko sam uspela da ispratim, lepa žena, negovana, a u probleme koje su Darko i ona imali, ne ulazim. Mene nema razloga da mrzi. Mi smo se upoznali kad su već bili razdvojeni. Ako je sretnem, pružiću joj ruku - tvrdi Barbara.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.