PRAVA ISTINA! Pričalo se da se RAZVODE, a sada su Melanija i Donald Tramp posle 6 meseci uhvaćeni ZAJEDNO!
Foto: Profimedia

hit FOTKA

PRAVA ISTINA! Pričalo se da se RAZVODE, a sada su Melanija i Donald Tramp posle 6 meseci uhvaćeni ZAJEDNO!

Izgledaju srećno

Objavljeno:

Razvod Melanije i Donalda Trampa počeo je da se provlači kao tema u svetskim medijima, još i pre nego što se predsednički mandat Donalda Trampa okončao.

Naime, neki su tvrdili da Melanija kuje pakleni plan da mu uzme novac i ostavi ga, sada kada više nije prva dama Sjedinjenih Američkih Država. Ipak, sudeći po najnovijim fotografijama, istina je daleko od toga...

Još od inauguracije Džoa Bajdena, svetski mediji nisu prestali da postavljaju jedno pitanje - šta će biti sa brakom Melanije i Donalda Trampa. I dok jedni misle da je braku došao kraj, ima i onih koji veruju da će Melanija dostojanstveno nastaviti da stoji uz svog supruga.

Razvod Melanije i Donalda Trampa, često je bio tema nagađanja u tabloidima, dok su detalje njihovog braka iznosili saradnici, prijatelji i ljudi, koji im očigledno nisu želeli mnogo dobrog. Ipak, sudeći po poslednjim fotografijama supružnika, razvod im nije ni u planu.

Naime, paparaci su posle dugih šest meseci fotografisali Donalda i Melaniju na romantičnoj večeri.

Fotografiju para na društvenim mrežama, objavio je i autor knjige "The Final Days of the Trump Presidency", koji je delove svoje knjige otkrio "The Times-u".

Upravo Mišel Vulf otkriva da se Melanija i Donald često mogu videti na zajedničkim večerama u restoranima, a da se tada njihov sto odvaja od stolova ostalih gostiju, kako bi imali privatnost. Sa druge strane, Vulf se pita, da li je njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti samo maska za probleme koje njihov odnos krije, ili su zaista srećni jedno pored drugog, bez obzira na napise, koji mesecima pune novinske strane.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.