PRVI PUT JAVNO I ISKRENO: Breskvica priznala da je bila PREVARENA, konačno je ispričala svu ISTINU!
Foto: Printscreen

šok šok šok

PRVI PUT JAVNO I ISKRENO: Breskvica priznala da je bila PREVARENA, konačno je ispričala svu ISTINU!

Ona je ujedno progovorila o pesmi "Srećan put" sa kojom je želela da stavi tačku na raskid sa Mihajlom Veruovićem Vojažom

Objavljeno:

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nakon više od šest meseci medijske tišine prvi intervju je dala za medije i tom prilikom otkrila sve ono o čemu je čutala.

Ona je ujedno progovorila o pesmi "Srećan put" sa kojom je želela da stavi tačku na raskid sa Mihajlom Veruovićem Vojažom.

- Ova pesma je moj odgovor na svako pitanje koje su svi postavljali u prethodnih par meseci. Stavljena je tačka na našu vezu. Sve koje interesuje o tome, mogu da poslušaju u pesmi o čemu se radi. Nisam se pojavljivala nigde, bila sam aktivna samo na Instagramu. Nisam davala izjave i intervjue. Nije mi bio problem da se nosim sa komentarima publike, ali me nikada nije diralo preterano - kaže između ostalog Breskvica za "Blic".

Breskvica
foto: Instagramscreen

Ovom izjavom Breskvica je priznala da je bila prevarena, obzirom da u pesmi peva o tome kako je Vojaž kasno shvatio da je bolja od "NJE", a kako je rekla da je odgovor u tekstu pesme, vrlo je jasno da je u njihovom odnosu postojala treća osoba, po svemu sudeći, ženska osoba.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.