ŠERIFOVIĆKA DOBILA PIKSLU U GLAVU! Ljuba Aličić otkrio ŠOK detalje sa NASTUPA: "Rekli su nam da ODMAH BEŽIMO"!
Foto: ATA IMAGES

AUUUU!

ŠERIFOVIĆKA DOBILA PIKSLU U GLAVU! Ljuba Aličić otkrio ŠOK detalje sa NASTUPA: "Rekli su nam da ODMAH BEŽIMO"!

Bilo je dosta neprijatnih situacija

Objavljeno: 17:56h

Pevač Ljuba Aličić često je nastupao na romskim svadbama na kojima je već poznato da se zarađuje ozbiljan novac, međutim, na njima se neretko, priznaje folker, dogode i neprijatnosti.

– Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to pre 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvezda tu. Jednom se desilo, mi pevamo svadbu kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu da sevaju noževi i viljuške. Svi osakaćeni i fajront. Ja gledam mladoženju, a on sedi i razbija pivske flaše – ispričao je Ljuba.

To se desilo prvog dana, a svadba je trebalo da traje dva.

– Rekli su nam – odmah bežite u hotel, nema više svirke. Posle tri sata dolazi gazda i kaže – Ljubo ustajte, mlada je nevina idemo da se veselimo, ispričao je Aličić koji tvrdi da niko od pevača ne odbija romske svadbe, upravo zbog enormnog bakšiša.

Ljuba Aličić
foto: ATA IMAGES

– Koliko je ko plaćen, to ne znam. Inače, najskuplja romska svadba je bila jedne godine u Francuskoj. Bila je tada Lepa Brena, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik… Bili su svi sa estrade. Tad su, doduše, bili franci, ali kad bi se sad prevelo u evre, cela svadba je bila oko tri miliona evra, kaže Aličić koji potom ističe da su romske svadbe na visokom nivou.

– Ti ljudi znaju da se vesele, daju veliki bakšiš. Takvih svadbi nema u Srbiji jer narod više ima novca po Italiji, Francuskoj, Austriji. Ja retko pevam svadbe po Srbiji. Retkost je da bude bogata u Srbiji, ispričao je Ljuba pa otkrio da je jednom prilikom umalo mogao da bude pogođen pikslom u glavu.

– Moglo je jednom da se desi da fasujem, ali sam izbegao. Nisu mene gađali, nego nekog tamo, a ono samo proletelo pored mene. Sećam se da su jednom Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice. Baš joj je bilo oteklo.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.