SIN LIDIJE VUKIĆEVIĆ DEVOJKU SKRIVA OD JAVNOSTI, MNOGO MU JE BILO BITNO: Isplivalo ko je MISTERIOZNA izabranica!
Foto: ATA IMAGES

opa!

SIN LIDIJE VUKIĆEVIĆ DEVOJKU SKRIVA OD JAVNOSTI, MNOGO MU JE BILO BITNO: Isplivalo ko je MISTERIOZNA izabranica!

Poznato je da je jedna od njegovih devojaka u prošlost bila i poznata modna blogerka Zorannah.

Objavljeno:

Sin Lidije Vukićević u srećnoj je vezi ali odlično je krije od javnosti.

Odavno je poznato da glumica Lidija Vukićević može da se pohvali sa dva zgodna naslednika Davidom i Andrejem, a godinama unazad oni su bili predmet pažnje mnogih beogradskih devojaka od kojih su neke čak neskriveno poručivale da bi volele da im Lidija bude svekrva.

Međutim, glumica se uvek ograđivala i isticala da će takva odluka biti isključivo na njenim sinovima, te da se ona ne meša u njihove ljubavne izbore. Ali kandidatkinja za poziciju snajke zbilja je bilo mnogo - možda baš zato što su "intervjue" vodile same neženje. Emotivni život starijeg sina Andreja (29) čini se da je bio naročito turbulentan pa mu se zato posvećuje i posebna pažnja.

Kako se saznaje, Andrej Mrkela već izvesno vreme u stabilnoj je vezi sa izabranicom koja, za razliku od nekih njegovih prethodnih, nije iz javnog sveta. I baš zato sinu bivšeg fudbalera Mitra Mrkele od posebne je važnosti da tu vezu sačuva samo za njihovu privatnost. Slično je pokušavao i sa prethodnim ljubavima - poznato je da je jedna od njegovih devojaka u prošlost bila i poznata modna blogerka Zorannah, a čak i s njom je Andrej nastojao da sačuva vezu od medija, pa se za nju saznalo tek nakon raskida. Šta onda očekivati od ove veze? Srećan par viđen je u jednom beogradskom lokalu pokušavajući da se skloni od znatiželjnih pogleda, a Andrej navodno dugo nije bio tako srećan pokraj jedne izabranice. Fudbaler je uvek bio poznat kao miljenik žena, od njegovih romansi poznate su i veze sa Vanjom Manić, Zoranom Jovanović i drugim, ali sada je pronašao devojku kraj koje bi želeo da se primiri.

Lidija Vukićević rekla je nedavno da je sa svakom od devojaka svojih naslednika stvorila prijateljski odnos, a ne sumnjamo da je tako i sa aktuelnom Andrejevom izabranicom.

- Neću biti stroga svekrva. Ja sam srećna kada su i moji sinovi srećni. Sve bivše devojke mojih sinova su moje drugarice, one dolaze kod mene, pričam sa njima. Nikada im se u izbor devojaka nisam mešala. Mogu da me pitaju za savet, ali ne namećem svoje mišljenje. Greška je kada se majke guraju gde im nije mesto - rekla je Lidija.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.