SAŠA POPOVIĆ RAZVEZAO JEZIK: Ispričao kako je Jeleni i Dušku IZA ZATVORENIH VRATA, pomenuo i DECU!
Foto: Printscreen Prva tv

opa

SAŠA POPOVIĆ RAZVEZAO JEZIK: Ispričao kako je Jeleni i Dušku IZA ZATVORENIH VRATA, pomenuo i DECU!

Popović je tom prilikom otkrio da je Duška imao priliku da upozna, kao i da sa njim i Jelenom provede nekoliko dana odmora. Baš tada uvideo je istinu i sebi dozvolio da prokomentariše brak Jelene Karleuše i Duška Tošića

Objavljeno:

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića već godinama je glavna tema javnosti. Bilo da se o njima piše istina, ili da je reč o nagađanjima, Jelena i Duško spadaju u omiljenu temu, koju čitaoci ne propuštaju. Baš iz tog razloga, nijedna javna ličnost koja poznaje bračni par Karleuša - Tošić nije pošteđena pitanja o njihovom braku.

Pred istim pitanjem našao se i Saša Popović, od koga su mediji konačno želeli da saznaju istinu o braku Jelene i Duška.

Popović je tom prilikom otkrio da je Duška imao priliku da upozna, kao i da sa njim i Jelenom provede nekoliko dana odmora. Baš tada uvideo je istinu i sebi dozvolio da prokomentariše brak Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Jelena Karleuša
foto: Antonio Ahel/ATAImages.

- Bili su zajedno sa decom kod nas na jahti, i svi su se lepo slagali. Sve je OK! - rekao je Saša za "Scandal" i dodao da o razvodu nema ni govora:

- Ne, oni su lepa i skladna porodica. Ne znam da li devojčice više vole mamu ili tatu. Sve je to izgledalo lepo i kompaktno i drago mi je zbog toga. Plovili smo svaki dan, išli na ostrva, družili se. Zaista su skladna porodica i drago mi je zbog toga - otkrio je istinu on.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.