KOMPLETNA PORODICA SE UKLJUČILA U ODABIR SNAJKE!OTKRIVAMO ŠTA OTAC I MAJKA MARKA GOBELJIĆA MISLE O KATARINI GRUJIĆ!
Foto: Printscreen Instagram

opa!

KOMPLETNA PORODICA SE UKLJUČILA U ODABIR SNAJKE!OTKRIVAMO ŠTA OTAC I MAJKA MARKA GOBELJIĆA MISLE O KATARINI GRUJIĆ!

Fudbaler je pevačicu zaprosio sa ogromnim dijamantskim prstenom

Objavljeno:

Katarina Grujić i Marko Gobeljić uskoro će stati na ludi kamen, a nedavno je otkriveno kakvo mišljenje o Katarini ima Markova porodica kao i njegovo blisko okruženje.

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić trenutno uživaju u ljubavi, a uskoro bi trebalo i da izgovore sudbonosno "da" . Fudbaler je pevačicu zaprosio sa ogromnim dijamantskim prstenom, a po svemu sudeći obožava Katarinu, ispunjava joj svaku želju i obasipa ljubavlju na svakom koraku.

Međutim, do sada nije bilo poznato kakvo zapravo mišljenje ima Markovo okruženje o pevačici, a nedavno su o porodičnim odnosima posvedočile Markove komšije i rodbina. Za Katarinu i Marka imali su samo reči hvale, te jedan od komšija smatra da je Katarina " duša i veoma mila devojka" .

Markovi roditelji otišli su na letovanje sa roditeljima Markovog prvog komšije Stefana, koji je fudbalerov drug iz detinjstva i koji je otkrio je da li je slava promenila Marka, te i da li pomaže roditeljima.

- Marko je odavno otišao u Beograd, ja ga znam od malena, mi smo zajedno počeli da igramo fudbal u ovoj ulici sa svim komšijama. Tata mu nikada nije dozvolio da propusti trening, on je taj koji ga je kao dečaka baš usmerio gde treba i zato je sada tu gde je. Dok je bio u Kraljevu bio je super, nemam ružnu reč da kažem. Sada kada dolazi, javlja se često. Naši roditelji se druže, evo baš sada su otišli zajedno na letovanje. Iako je uspešan, mislim da ga to nimalo nije promenilo, nije se uobrazio. Uvek se javi kada dođe, uvek je nasmejan, baš kakav je bio i kao mladić. Slava ga nije promenila, ostao je isti onaj Marko koji zove drugove da se vide i druže. Koliko ja znam, on pomaže roditeljima, naravno koliko može, i što se tiče finansija, mislim da je uvek tu za njih. Oni ljudi rade, radi i njegova sestra. Njegov otac radi u jednoj firmi, majka u knjižari, a sestra u elektrodistribuciji - rekao je Gobeljićev drug za "24sedam", koji do sada nije imao prilike da upozna lično Katarinu, ali je o njoj imao samo reči hvale, te je smatra vrlo "pristojnom i divnom" .

- Ja, nažalost, Katarinu nisam upoznao. Ona je ovde dolazila nekoliko puta, moji roditelji su je upoznali. Kažu da je baš fina devojka, majka je oduševljena sa njom. Rekli su mi da je Kaća uvek nasmejana, baš kao i Marko, tako da su se njih dvoje baš našli - dodao je fudbalerov drug.

Takođe, Gobeljićev komšija, stariji gospodin iz iste ulice, video je Katarinu i Marka nekoliko puta.

- Markovi roditelji su fini i čestiti ljudi, a Mare je divan momak. Raduje nas njegov uspeh i to što potiče baš iz ove sredine, da je naš komšija i da nas predstavlja u najlepšem svetlu. Marko najviše vremena provodi u Beogradu, ali često i dolazi ovde da vidi svoje. Ima ovde i drugove, prijatelje, ovde je odrastao. Kada god mu vreme dozvoli, on dođe ovde da bude sa drugovima i roditeljima. Marko je nekoliko puta dolazio ovde sa svojom verenicom Katarinom - rekao je anonimni komšija za pomenuti portal.

Markova sestra od strica, iako nije upoznala Katarinu, jer nije bila kod kuće kada je pevačica dolazila, otkriva da je roditelji obožavaju i da su svi impresionirani sa njom. Pogotovo je voli Markova strina, koja prati pevačicin rad od početka njene karijere.

Sudeći po izjavama komšija i porodice, u bliskom okruženju Gobeljića, Katarina je pobrala sve simpatije, što Markovog komšiluka, što uže i šire porodice.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.