NAJNEVEROVATNIJI NASTUP NA "TALENTU" U ISTORIJI: Ovo dete ima samo 9 GODINA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

WOW!

NAJNEVEROVATNIJI NASTUP NA "TALENTU" U ISTORIJI: Ovo dete ima samo 9 GODINA! (VIDEO)

Vanserisjki talenat!

Objavljeno: 10:29h

Devetogodišnja devojčica Victory Brinker ušla je u istoriju "America's Got Talent" u utorak uveče kada je od svo četvoro sudija i domaćina Terry Crewsa zaradila zlatni zujac, uputivši je ravno u epizode uživo. Victory, koja potiče iz Pennsylvanije, voli pevati, posebno operu, a na pozornicu je izašla izvodeći "Julietin valcer" iz opere "Roméo et Juliette". Nakon što je izjavila da je "ex-nervozna", mešavina između uzbuđenih i nervoznih, otkrila je da će, ako osvoji glavnu nagradu emisije od milion dolara, novac iskoristiti za kupovinu sudije Simona Cowella "duginu košulju koja ima sjaj na tome."

"Trebaš malo boje!" procijedila je pre nego što je započela svoju pesmu. Tokom njenog izručenja, činilo se da su sudije Heidi Klum, Sofia Vergara i Howie Mandel bile šokirane majstorstvom mladog pevača glasom koji je pogađao najviše note. Svo troje su joj dali ovacije dok je Cowell misteriozno ostao sediti.

"Bilo je neverovatno, neverovatni ste!" Klum je procurio. "Ti si zvezda! Mislim da imaš moćan glas", dodala je Vergara. Ubrzo je bilo jasno da Cowell ima svoje trikove u rukavu. Privlačeći posadu, otkrio je da je želio učiniti nešto što u emisiji nikada nije bilo od premijere u lipnju 2006. godine.

"Dolazak u smislu vaše karijere zaista je važan", rekao je Cowell Victoryu. "Međutim, danas vam nećemo dati da." Prirodno, mnoštvo je izviždalo, ali on je nastavio: "Učinit ćemo nešto drugo što nikada, nikada, nikada pre nismo radili u emisiji. Svi ćemo vam dati nešto posebno."

Nakon što je odbrojao do pet, sve sudije i posada zalupili su Zlatni taster dok je Victory šokirano podigla ruke na lice, očito na rubu suza. Sudije su pohrlili na pozornicu da joj čestitaju, a Cowell joj je tiho rekao: "Imate neverovatan glas. Čestitam."

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.