"DOK SAM ZDRAVA MOGU SVE"! SRPSKA PEVAČICA POKREĆE LINIJU PREZERVATIVA!
Foto: Youtube

hit

"DOK SAM ZDRAVA MOGU SVE"! SRPSKA PEVAČICA POKREĆE LINIJU PREZERVATIVA!

Nismo se nadali ovome...

Objavljeno:

Transrodna pevačica Elektra Elite privlači pažnju gde god se pojavi, a svaki njen korak mediji pomno prate.

Pevačica je nedavno snimala spot, za koji je izdvojila pravo malo bogatstvo, s obzirom na to da je za snimanje istog iznajmila helikopter.

Elektra Elit
foto: Printscreen Instagram

Međutim, pored nove pesme, Elektra se potrudila da ponovo privuče pažnju novim poslom koji će pokrenuti.

Elektra je sklopila saradnju u Austriji u vezi pokretanja svoje linije prezervativa "Electra premium condoms" koji će se krajem godine naći u prodaji.

Elektra Elit
foto: Youtube

Budući da je pevačica pre svog primarnog zanimanja, odnosno prostitucije, radila u medicini sa ljudima zavisnim od alkohola i narkotika, želela je da novac uloži na kvalitetan način. Tako je i došla na ideju da pokrene sopstveni biznis sa prezervativima jer su joj zdravlje i zaštita na prvom mestu.

- Danas slavim i ništa me ne zanima. Upravo sam otvorila šampanjac i nazdravljam. Nadam se dobrim komentarima. Što se tiče novog posla, ja ne stajem. Jasno vam je da sam žena koja se bori i uvek će tako biti. Svoje ideje uvek realizujem, pa sam to učinila i sa novim poslom. Dok sam zdrava, mogu sve. To je moj moto! Zato sam i želela da pokrenem liniju prezervativa, jer je to zdravlje - rekla je pevačica za portal Srbija Danas.

Po prvi put, Elektra neće biti u Beogradu tokom promocije nove pesme, niti će se pojavljivati u TV emisijama. Ovog puta će pustiti da sve ide svojim tokom.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.