SELENA GOMEZ NIKAD DEBILJA: Pevačica nabacila veliki višak kilograma, objavljene i FOTKE!
Foto: Profimedia

AU

SELENA GOMEZ NIKAD DEBILJA: Pevačica nabacila veliki višak kilograma, objavljene i FOTKE!

No takvo izdanje je ovog puta izostalo, a pažnju je plenila licem bez imalo šminke i širokom predimenzioniranom odećom, no fanovi kažu da se dosta ugojila

Objavljeno:

Mlada pevačica i glumica Selena Gomez retko kada se pojavljuje u javnosti, pa su njene fotografije snimljene tokom proslave američkog Dana nezavisnosti mnoge zaintrigirale.

Naime, 28-godišnja Selena snimljena je u društvu bliskih prijatelja i 33-godišnjeg italijansko-kanadskog producenta Andree Iervolina. Njih dvoje sarađivali su 2016. godine na snimanju filma "Neizvesna bitka", a pre dve godine bila je i na njegovoj rođendanskoj proslavi u Italiji. S obzirom na to pojavila su se šuškanja da između njih dvoje postoji i nešto više od poslovnog i prijateljskog odnosa, njihov ponovni susret izazvao je veliku pažnju.

Selena Gomez
foto: Profimedia

Međutim, fanovi su iznenađeni Seleninim prirodnim izgledom, koji se dosta razlikuje od onog na fotografijama koje objavljuje na svom profilu na Instagramu, gde je trenutno prati 242 miliona ljudi. Selena s njima najčešće deli besprekorno sređene i uređene fotografije koje odišu seksepilom i zavodljivošću.

No takvo izdanje je ovog puta izostalo, a pažnju je plenila licem bez imalo šminke i širokom predimenzioniranom odećom, no fanovi kažu da se dosta ugojila.

U punom gasu prešao preko pudle tik ispred devojčica: Ćerke Ane Mihajlovski gledale kako im gine pas

Ples Sanje Kužet u bikiniju se ne viđa svaki dan: Snimak iz bazena će vas prikovati uz ekran

"Šta joj se dogodilo?", "Nabacila 10 kilograma", "Skroz se promenila", "Ne liči na sebe", glasili su komentari fanova.

Selena Gomez
foto: Profimedia

Selena je 2018. godine raskinula vezu s Džastinom Biberom. On se u međuvremenu venčao s manekenkom Hejli Biber, a o njenom ljubavnom životu nakon toga se malo zna.

Pevačica je inače godinama bila najpraćenija slavna osoba na Instagramu, a dugo je držala i rekord za najlajkovanije fotografije, no titulu joj je 2018. godine oduzeo fudbaler Kristijano Ronaldo, koji još uvek na društvenoj mreži ima više pratilaca od ijedne druge poznate ličnosti.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.