ĐOKOVIĆ URADIO NEŠTO NEOČEKIVANO ŠTO JE IZNENADILO POZNATOG GLUMCA: Nije mogao ni da nasluti, OTKRIVEN SADRŽAJ!
Foto: Profimedia

IZNENADIO

ĐOKOVIĆ URADIO NEŠTO NEOČEKIVANO ŠTO JE IZNENADILO POZNATOG GLUMCA: Nije mogao ni da nasluti, OTKRIVEN SADRŽAJ!

Slavni glumac nije verovao da mu Đoković piše.

Objavljeno:

Holivudski glumac Bajron Man poreklom iz Hong Konga, u jednom intervju koji je nedavno dao za domaće medije pričao je o svojoj karijeri, ulogama, filmovima, ali je otkrio i da bi jako voleo da upozna prvog reketa sveta Novaka Đokovića.

Novak Đoković
foto: EPA/Neil Hall

"Novaka Đokovića naravno! Obožavam da igram tenis, kao i mnogi članovi moje porodice. Zaista se nadam da ću ga upoznati u budućnosti i, molim vas, recite mu da me kontaktira, neka mi piše na Instagramu!", rekao je tada Bajron.

Novak je pročitao Bajronov intervju, nakon čega mu se i javio, i to baš preko Instagrama.

"Nakon što je moj intervju objavljen, dobio sam privatnu poruku od Novaka Đokovića na Instagramu. Bio je veoma zahvalan što sam govorio lepo o njemu u intervjuu i uputio mi je ljubazne reči vezano za moju filmsku karijeru", rekao je Bajron za domaće medije i dodao:

Bajron Man
foto: Profimedia

"S obzirom da sam neko ko igra tenis ceo svoj život, ostao sam zatečen kada mi je stigla poruka. Prvo sam pomislio da je možda lažan profil, ali onda sam ga detaljno pregledao i shvatio da je pravi".

"Video sam srpski jezik na njegovim objavama, tako da sam bio siguran da je to zapravo on. Bilo je to zaista lepo iznenađenje i velika čast za mene. Želim mu nastavak ogromnog uspeha dok igra na Vimbldonu. Živela Srbija!", zaključio je holivudski glumac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.