DECA TANJE SAVIĆ NESREĆNA U PATNJI ZA OCEM? ISPLIVALI SRCEKIDAJUĆI DOKAZI!
Foto: NIKOLA ANĐIĆ

šok

DECA TANJE SAVIĆ NESREĆNA U PATNJI ZA OCEM? ISPLIVALI SRCEKIDAJUĆI DOKAZI!

Šokantne poruke sinova Tanje Savić i oca.

Objavljeno:

Pevačica Tanja Savić, nakon duge borbe za starateljstvo nad sinovima dobila je bitku i nedavno sa njima došla iz Australije u Srbiju. Dečaci su nastavili život sa mamom u Smederevu, a domaći mediji su objavili šokantne prepiske njenih sinova sa svojim ocem Dušanom Jovančevićem koji je ostao u Australiji bez njih.

Tanja Savić
foto: NIKOLA ANĐIĆ

- Zabranila je deci da mi se javljaju. Nov telefon sam deci kupio za Srbiju da me zovu kad god žele, a ona im ugasila i zabranila da mi se jave. Imam poruke od pre, deca se žale na nju kako ne da da me zovu. Tužni su i nesrećni pored nje - tvrdi Dušan Jovančević, prenosi Pink.rs.

- Ne pamtim kad smo se čuli. Ne mogu da dođem do njih uopšte. Ne znam gde da se prijavim za pomoć. Ako neko želi da pomogne za ovaj moj slučaj? Ne dozvoljava da me deca kontaktiraju. Deca me traže, plaču kad smo se poslednji put čuli. Branim im da plaču, kažem ako plačete prekinuću vam vezu. Maltretiraju decu, mora neko da ih prijavi - dodaje Tanjin bivši suprug Dušan, koji je ostao u Australiji.

Naime, gorenavdeni portal je došao u posed navodnih poruka dečaka koji su, sudeći po prepisci sa ocem, navodno nezadovoljni životom u Srbiji.

- Tata pomozi mi, ona želi da zna šta govorim, tako sma ljut - piše navodno Tanjin sin svom ocu.

- Baš sam bio ljut, mama me je udarila. Tata, ne mogu da živim ovde, ne sviđa mi se grad i dosadno mi je. Sad me je kaznila i oduzela mi iPad. Mrzim svoj život. Ne mogu da izdržim, skočio bih sa balkona, neću to uraditi, ali se tako osećam. Jedem na silu jer sam jako tužan - dodaje navodno Tanjin sin kroz poruke svom ocu, prenosi gorepomenuti portal.

- Mrzim je, ona je najgora mama na svetu. Ne mogu da zivim bez tebe, tata - piše navodno Tanjin sin.

- Mama kaže ''Tata je budala, pusti ga''. To me tako iznervira i rastuži.

- Štitiću vas kao i uvek. Moraš me braniti i ne smeš dozvoliti da bilo ko kaže nešto loše o meni - odgovara Dušan sinu.

- Rekao sam im da ućute. Ok, tata, mogu li te pozvati sad - odgovara navodno dečak.

- Ne mogu da živim bez tebe tata. Nikad toliko nisam plakao u životu. Jako sam tužan.

- Jako sam ljut, mnogo se nerviram i ne mogu da se kontrolišem. Muka mi je od nje, snima me. Loši ljudi su oko mene, plačem non-stop - piše navodno pevačicin sin.

- Ti si najbolji tata na svetu. Stalno zamišljam kako živim sa tobom, bio sma veoma zabrinut kad nismo imali internet i nismo mogli da se čujemo sa tobom. Volim te!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.