IAKO SU SE RAZVELI, VIĐAJU SE SVAKI DAN! SANJA PROGOVORILA O BIVŠEM MUŽU: U odličnim su odnosima! (FOTO)
Sanja Marinković, Foto: Espreso

SVE JE KAO PRE

IAKO SU SE RAZVELI, VIĐAJU SE SVAKI DAN! SANJA PROGOVORILA O BIVŠEM MUŽU: U odličnim su odnosima! (FOTO)

Sanja Marinković progovorila o razvodu i odnosu sa nekadašnjim suprugom

Objavljeno:

Voditeljka Sanja Marinković prošle godine je stavila tačku na brak s Aleksandrom Uhrinom, s kojim ima sina Strahinju, ali je, kako kaže, nju i njenog bivšeg partnera to dodatno motivisalo da budu najbolji roditelji svom nasledniku.

Sanja Marinković, Aleksandar Uhrin
foto: Fejsbuk

Sanja je otkrila kako je s bivšim partnerom podelila odgovornost u vaspitanju sina, s kakvim se sve izazovima kao samohrani roditelj susreće svakog dana, ali i koliko joj je teško da bude mama jednog tinejdžera.

- Veoma je zahtevno biti mama, pogotovo ako imate tinejdžera u kući. Nije lako odgajati dete u vreme kad postoji sudar vrednosti na dnevnom nivou. Roditelji često moraju da objašnjavaju detetu razne stvari koje vidi na internetu - rekla je voditeljka.

Na pitanje kako je razvod nje i Aleksandra uticao na njihovog naslednika, odgovorila je:

- Iako smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kao što je nekada bilo.

Sanja Marinković
foto: Espreso

Sanja se zatim osvrnula na život samohrane majke.

- Mamama koje se same bore kroz život sigurno nije lako i verujem da nijedna majka neće žrtvovati obaveze prema detetu da bi postigla druge ciljeve. Meni je Strahinja i dalje prioritet. Svakog jutra ga vozim u školu i sve obaveze završim do tri da bih stigla da ga pokupim iz škole - rekla je voditeljka za pomenuti list.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.