ACA ŽIVANOVIĆ OBJAVIO GOLIŠAVU SLIKU PA ZAPALIO MREŽE! Velike MIŠIĆAVE RUKE pokrenule MAŠTU: Svi BULJE u JEDNO!
Foto: Printscreen Instagram

OPA BATO!

ACA ŽIVANOVIĆ OBJAVIO GOLIŠAVU SLIKU PA ZAPALIO MREŽE! Velike MIŠIĆAVE RUKE pokrenule MAŠTU: Svi BULJE u JEDNO!

Pevač se opustio

Objavljeno:

Pevača Acu Živanovića je dugo pratio glas da je ženskaroš, žene su ga obožavale, a onda je on odlučio da promeni život iz korena. Postao je kako je i sam rekao u jednom intervjuu za Espreso mnogo odgovorniji i porodica ga je promenila na bolje.

Bez obzira na sve, on je i dalje muškarac koji dosta privlači nežniji pol.

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju u kojoj je nag do pojasa, a u prvom planu su mu mušićave i istetovirane ruke. Niko nije ni verovao da Aca ima ovoliko tetovaža, pa su svi pogledi bili uprti baš u njih.

Podsetimo, Aca i njegova supruga Ivana dobili su sina Mateju u oktobru 2019. godine i ćerku Elenu ove godine, a pevač kako nam se čini uživa u ulozi oca i u porodičnom životu. Budući da je bio oduvek miljenik žena, zanimalo nas je kako se snalazi kao oženjen čovek i da li mu nedostaje momački život.

„Porodica me je mnogo promenila i to na bolje. Sada sam dosta odgovorniji jer imam dve bebe. Sa suprugom se slažem odlično. Momački život mi ne nedostaje, sa suprugom uživam, dosta putujemo, izlazimo. Ona i ja živimo momački i devojački život, svakako, jedino što je bitno je da decu izvedemo na pravi put. Sve u skladu sa našim godinama, jer smo oboje mladi roditelji“, izjavio je pevač za Espreso.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.