MEDIJI SU GA OTPISALI OTKAKO SE OŽENIO, ŠUŠKALO SE DA MU JE PUKAO GLAS: Aca Živanović po prvi put o LAŽNIM PRIČAMA!
Foto: Nemanja Nikolić, Espreso.co.rs

espreso intervju!

MEDIJI SU GA OTPISALI OTKAKO SE OŽENIO, ŠUŠKALO SE DA MU JE PUKAO GLAS: Aca Živanović po prvi put o LAŽNIM PRIČAMA!

Pevač je ekskluzivno za naš portal progovorio o aktuelnim temama, kao i planovima za budućnost.

Objavljeno: 14:46h
Milica Stanimirović

Pevača Acu Živanovića je dugo pratio glas da je ženskaroš, žene su ga obožavale, a onda je on odlučio da promeni život iz korena. Postao je kako i sam kaže mnogo odgovorniji i porodica ga je promenila na bolje. Ekskluzivno za Espreso je otkrio planove za budućnost, ali i demantovao lažne informacije koje ga prate.

Aca Živanović
foto: Privatna arhiva

Aca i njegova supruga Ivana dobili su sina Mateju u oktobru 2019. godine i ćerku Elenu ove godine, a pevač kako nam se čini uživa u ulozi oca i u porodičnom životu. Budući da je bio oduvek miljenik žena, zanimalo nas je kako se snalazi kao oženjen čovek i da li mu nedostaje momački život.

„Porodica me je mnogo promenila i to na bolje. Sada sam dosta odgovorniji jer imam dve bebe. Sa suprugom se slažem odlično. Momački život mi ne nedostaje, sa suprugom uživam, dosta putujemo, izlazimo. Ona i ja živimo momački i devojački život, svakako, jedino što je bitno je da decu izvedemo na pravi put. Sve u skladu sa našim godinama, jer smo oboje mladi roditelji“, izjavio je pevač za Espreso.

Aca Živanović
foto: Privatna arhiva

Dugo ga nismo videli u medijima, a šuškalo se da mu je i „glas pukao“.

„Nisam se povukao iz medija, mediji su se povukli od mene. Valjda nije zanimljivo kada je pevač oženjen, pa nemaju šta da pišu“, rekao je Aca za naš portal pa demantovao da mu je „pukao glas“:

„Hvala Bogu, glas mi nije pukao i odlično me služi. Moraću da demantujem te medije. Radio sam pre pandemije, počinjem polako da radim i sad. Sad baš izbacujem jedan duet sa jednom našom velikom zvezdom.“

Kako za svet pevača kažu da je „sujetan“ pitali smo Acu u kakvim je odnosima sa kolegama i da li je među njima pronašao prijatelje.

„Sujete svakako ima, ali ja nisam u toj priči. Radim svoj posao kako mislim da treba. Najviše se družim sa Jocom Stefanovićem, mojim kumom i prijateljem, zatim sa Darkom Lazićem. Uglavnom mali krug ljudi sa estrade“, izjavio je Aca za naš portal pa dodao:

Aca Živanović
foto: Privatna arhiva

Sloba Radanović mi je napisao tekst za jednu moju novu pesmu. On je moj drug i brat, sa njim sam u dobrim odnosima, a on je odličan čovek.“

Budući da se o Darku Laziću i njegovoj verenici Marini dosta pisalo u poslednje vreme u negativnom smislu, zanimalo nas je kakvo mišljenje ima Živanović o ovom paru.

„Skoro sam bio sa njima na jednom spalvu i video sam da su u ljubavi. Deluju mi kao da su u savršenim odnosima“, kazao je pevač.

Aca Živanović
foto: Privatna arhiva

Aca Živanović započeo je romansu sa starletom Tamarom Đurić u petoj sezoni rijalitija "Farma" koja je trajala kratko dok su bili napolju, a mediji su prenosili i da je Ana Korać bacila oko na njega, te da su imali nešto. Međutim, Aca je sve to ovom prilikom oštro demantovao.

„Sa Anom Korać nikada nisam bio, a sa Tamarom Đurić nisam ni u kakvom odnosu, ni dobrom ni lošem, jednostavno nemamo kontakt. Ja sam zaboravio rijaliti u kom sam bio, a ove nove ne gledam“, bio je kratak pevač.

Aca Živanović, Tamara Đurić
foto: Printscreen

Pandemija je dosta uticala na rad, a samim tim i na život muzičara, a kako Aca sam kaže na njega je uticala „pozitivno“.

„Pandemija je na mene uticala pozitivno. Uživam sa porodicom, vozim motor, dosta komponujem, radim za dosta pevača i pevačica. Imam mnogo više vremena za sebe i za porodicu. Izbacujem singl, izbacujem duet sa jednom pevačicom, a to će biti, verujem, ozbiljan preokret u mojoj karijeri. U septembru, oktobru bi trebao da izađe i novi album ako pandemija nešto ne poremeti“, rekao je Aca.

Bonus video:

01:58

CELA ESTRADA NA SLAVLJU: Milica zapevala na podu, Slavica mešala kukovima, a kad je ona zapevala svi POSKAKALI

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.