NAKON ŠTO JE IZBAČENA KRISTINA SVE VREME DRŽALA SAMO JEDNU STVAR U RUCI: Sve se desilo dok je Kristijan SEDEO PORED
Foto: Printsceen

au

NAKON ŠTO JE IZBAČENA KRISTINA SVE VREME DRŽALA SAMO JEDNU STVAR U RUCI: Sve se desilo dok je Kristijan SEDEO PORED

U studiju je Kristinu dočekao Kristijan Golubović, što je nju iznenadilo. Odmah mu je pritrčala u zagrljaj, a onda je usledio hladan tuš

Objavljeno:

Nedelja veče rezervisana je za izbacivanje iz rijaliti programa "Zadruga". U duelu su se našle Miljana Kulić i Kristina Spalević. Međutim, nakon igrice koju je organizovao Veliki šef nikome se nisu duplirali glasovi jer se zadrugake nisu snašle u igrici.

Voditelj je saopštio da je jedna takmičarka dobila 18% glasova, a druga 82% posto. Nakon nekoliko trenutaka neizvesnosti, Milan Milošević je zadrugarima otkrio da takmičenje napušta Kristina Spalević, a zadrugari su se pozdravili sa njom.

U studiju je Kristinu dočekao Kristijan Golubović, što je nju iznenadilo. Odmah mu je pritrčala u zagrljaj, a onda je usledio hladan tuš.

Kristina Spalević
foto: Printsceen

Detalj koji je svima privukao pažnju je da je Kristina u ruci držala ličnu kartu. Zadrugari su više puta u Beloj kući pričali kako pred ulazak u rijaliti lična dokumenta, mobilne telefone i bitne stvari ostavljaju u produkciji.

Da li je Kristina pre dolaska u studio svratila do produkcije i uzela lična dokumenta ili je to umesto nje učinio Kristijan po joj dao kada su se zagrlili, ostaje nam da saznamo.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.