BRESKVICA OTKRILA DA JE VOJAŽ KRIV ZA RASKID, VARAO JU JE? Ne prestaju da se NADMEĆU, objavili pesme u isto vreme!
Foto: Printscreen

šok

BRESKVICA OTKRILA DA JE VOJAŽ KRIV ZA RASKID, VARAO JU JE? Ne prestaju da se NADMEĆU, objavili pesme u isto vreme!

Njihove pesme su izašle u razmaku od sat i po vremena. Vojaževa u 14 sati, dok je Breskvicina ugledala svetlost dana u 15:30 na Youtube-u

Objavljeno: 17:52h

Nekadašnji muzički dvojac i par, Voyage i Breskvica, objavio je svoje nove pesme u isti dan, što je mnoge iznenadilo.

S obzirom na naziv njene numere, ali i reči u njoj "Bon Voyage", mnogi se pitaju da li je posvećena Voyage-u sa kojim je početkom ove godine raskinula vezu.

Njihove pesme su izašle u razmaku od sat i po vremena. Vojaževa u 14 sati, dok je Breskvicina ugledala svetlost dana u 15:30 na Youtube-u.

S obzirom na to da su Anđela i Mihajlo izbacili pesmu u isti dan, mnogi njihovi fanovi se pitaju da li je to slučajnost ili namerno.

Vojaž
foto: Youtube

Breskvica u svojoj pesmi, koju je sama napisala, peva sledeće reči:

Bon voyage, idi ljubavi moja Sve sam dala da bih bila tvoja Bon voyage, kažem ljubavi moja Idi sad, budi sam Bon voyage, idi ljubavi moja Sve sam dala da bih bila tvoja Bon voyage, kažem ljubavi moja Idi sad, budi sam

Šta si tražio - to si dobio Bio si tako moj, tako moj Šta si tražio - to si dobio Kasno shvatio da bolja sam od nje Prolaze dani, više se ne bojim Danima me moliš i ti noći tužne brojiš Svima se poveravaš i kažeš da me voliš Niko ne zna pravu priču, pa ti lažnu krojiš Prolaze dani i sad se boriš Za mene više nećeš čuti, pa se Bogu moliš Kad tako lako pucam ti u srce pravo I kažem nije mi do tebe više stalo.

Breskvica
foto: Printscreen Instagram

Nakon tih reči svi su pomislili da je zapravo ovo obrazloženje zbog čega su raskinuli, te da je vrlo moguće da je Vojaž zapravo prevario Breskvicu.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.