MARIJA ŠERIFOVIĆ KONAČNO ZALJUBLJENA? Od majke ne krije ništa, ali se OVOGA PLAŠI?
Foto: Zorana Jevtić

opa

MARIJA ŠERIFOVIĆ KONAČNO ZALJUBLJENA? Od majke ne krije ništa, ali se OVOGA PLAŠI?

Međutim, ipak tu postoji neki problem jer ne želi o tome da priča majci Verici, a poznato je da Mara od majke ništa ne krije i da joj je Verica najbolji prijatelj

Objavljeno: 17:43h

Kako prenose mediji, Marija Šerifović se navodno verila. Međutim, kako se šuška na estradi, istina je da je Mara zaljubljena do ušiju i da nikad nije bila ovoliko srećna, ali o tome ne sme ni da zucne majci Verici Šerifović.

– Mnogo mi je drago zbog Marije, svi pričaju da je presrećna i da joj ljubav jako prija! Međutim, ipak tu postoji neki problem jer ne želi o tome da priča majci Verici, a poznato je da Mara od majke ništa ne krije i da joj je Verica najbolji prijatelj – objašnjava izvor i dodaje:

marija šerifović
foto: ATA Images

– Nikome nije jasno zašto ona ne sme da se poveri Verici, ali niko je i ne pita jer je Marija odavno svima stavila do znanja da u medijima neće pričati o privatnosti budući da se mnogo puta opekla i više nema nameru da prolazi kroz taj pakao. Sigurno će ona objasniti i Verici šta je u pitanju, ali pretpostavljam da čeka pravi trenutak. U svakom slučaju, drago mi je da je srećna i ispunjena – završava izvor za gorepomenuti medij.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.