NE CVETAJU IM RUŽE!? SAŠA KOVAČEVIĆ OTVORENO PRIZNAO: Ima NESUGLASICE sa devojkom! (FOTO)
Saša Kovačević, Foto: Instagram printscreen

niste znali

NE CVETAJU IM RUŽE!? SAŠA KOVAČEVIĆ OTVORENO PRIZNAO: Ima NESUGLASICE sa devojkom! (FOTO)

Godinama na javnoj sceni važi za zavodnika, a njegovo srce pripada nekadašnjoj misici.

Objavljeno:

Večiti miljenik žena, Saša Kovačević je ispričao da se dobro slaže s devojkom, Zoranom Tasovac, ali i da često dolazi i do nesuglasica kada je reč o njegovom poslu. Naime, pevači bivša misica su u početku svoju vezu skrivali od javnosti zbog toga što ona nije želela da se eksponira u medijima.

- Moram priznati da je Zorana moja najveća podrška, ali i najoštriji kritičar. Skoro uvek kada nastupam u Srbiji ona ide sa mnom – rekao je Saša.

Saša Kovačević
foto: Instagram

On je otkrio i zbog čega se ponekad sukobljavaju.

- Često imamo nesuglasice, ali oboje sve radimo zarad istog interesa i u tome je suština. Znam da mi ona želi najbolje, tako da pravimo kompromis. Zorana uvek ima zamerke i na pesme i na ideja za spot, voli da bude po njenom – objašnjavao je pevač, pa nastavio:

- Izvanredno se slažemo i super funkcioniše zajednički život, ali kada je karijera u pitanju, imamo različita mišljenja – iskren je bio Kovačević, i otkrio da planira da ostvari uspeh i van naših granica.

- Snimio sam pesmu na engleskom i počeo da radim na internacionalnoj karijeri, ali zbog korone to je stalo. Spremam jednu duetsku pesmu, a trudim se i radim na tome da napravim nešto i izvan naših granica – ispričao je Saša, i dodao da će celog života stvarati muziku.

- Voleo bih da i sa 50 ili 60 godina radim koncerte, a ako ne budem u mogućnosti, onda da se i u penziji bavim muzikom na bilo koji način – rekao je Saša.

Sašina devojka Zorana ima ćerku Iskru iz braka sa Bogdanom Srejoviće, koji se zabavlja sa folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović. Saša je od početka njihove veze razvio prisan odnos sa Iskrom, a svojevremeno je ispričao da na nju gleda kao na svoju ćerku.

saša kovačević
foto: Nebojša Mandić

- Ponašam se kao pravi otac prema njoj u svakom smislu. Ne vodim je u šoping, za to je zadužena mama, ali mi ništa nije teško. Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude desilo. Verujem da kada bude pravi trenutak, desiće se i to – rekao je Saša nedavno.

Bonus video:

00:37

OSMAN KARIĆ KUPIO HALJINU ZA JOVANU MISICU, A SVI PRIČAJU DA JE KAO VENČANICA! Stefanov otac objavio snimak i poručio samo JEDNO!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.