DOČEKALI JE KAO SVOJE DETE! BELMA OTKRILA KAKO IZGLEDA ČUVENA VILA NA DEDINJU: Jedan deo joj se posebno dopao!
JK i Duško Tošić, Foto: Printscreen

porodica tošić

DOČEKALI JE KAO SVOJE DETE! BELMA OTKRILA KAKO IZGLEDA ČUVENA VILA NA DEDINJU: Jedan deo joj se posebno dopao!

Mlada pevačica ispričala je utiske o Jeleninoj porodici i luksuznom domu, te dodala da joj se dnevni boravak najviše dopao

Objavljeno: 10:44h

Belma Huseinefendić provela je na dan održavanja finala “Zvezda Granda” vreme u vili na Dedinju kod svoje mentorke Jelene Karleuše, a utisci o pevačicinoj kući i porodici su joj predivni.

Šta su radile tog 26. juna i kako je provela vreme sa velikom zvezdom u njenom domu, Belma je otkrila u razgovoru za naš portal, potpuno fascinirana Karleušinom kućom i porodicom.

Belma Huseinefendić
foto: Espreso

– Pripremale smo se psihički za finale, zatim bavile time šta da obučemo, razgovarale o nekim dešavanjima, ali i daljoj karijeri. Upoznala sam i njene ćerke, supruga Duška i čast mi je što mogu da kažem da sam bila u jednoj takvoj porodici koja me je otvorenih ruku dočekala. Nije bila atmosfera kao da je Jelena mentor, a ja kandidat, nego je sve delovalo porodično kao da mi je Jelena majka. Baš je divna i brižna žena, ali i mama i supruga. Najviše sam se igrala s njenim psom Bukijem, koji je bio prešarmantan i rekla sam Jeleni da ću verovatno doći jedan dan i ukrasti joj psa (smeh) – našalila se učesnica takmičenja za 24sedam. Osim prijatne atmosfere, Belmu je očarao i luksuzan dom pevačice, kojoj je suprug kupio vilu na Dedinju od fudbalera Dragana Stojkovića Piksija za više od dva miliona evra.

Na pitanje šta joj se najviše dopalo kod Karleuša, Belma ističe da je to dnevni boravak.

– Što se tiče njene kuće, naravno da je sve fascinantno, zato što je sve stilski uređeno i prelepo izgleda. Meni se najviše dopao dnevni boravak – poručila je ona.

Bonus video:

00:15

SRPSKI GLUMAC NAPRAVIO GALA ŽURKU PORED BAZENA ZA ROĐENDAN: Milan Bosiljčić pokazao kako se PROVODI, tu su i MUZIČARI! (VIDEO)

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.