6 PUTA SE UDAVALA, NJEN KUĆNI VIDEO JE GLEDAO CEO SVET! U ŠESTOJ DECENIJI je i dalje BOMBA, slavi rođendan! (FOTO)
Foto: Profimedia

hit

6 PUTA SE UDAVALA, NJEN KUĆNI VIDEO JE GLEDAO CEO SVET! U ŠESTOJ DECENIJI je i dalje BOMBA, slavi rođendan! (FOTO)

Naglu popularnost dobila je zahvaljujući svojim oblinama

Objavljeno:

Nakon što se proslavila ulogom C. J. Parker u jednoj od najgledanijih serija na svetu, "Čuvari plaže", glumica Pamela Anderson nikad nije prestala izazivati pažnju svetskih medija.

Ova glumica slavi 54. rođendan, a naglu popularnost dobila je zahvaljujući svojim oblinama, koje su je dovele do naslovnice časopisa Playboy. Šuškalo se da upravo zbog njezinih oblina, David Haselhof nije hteo da se pridruži seriji jer će ukrasti svu pažnju koju bi serija trebala dobiti.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Poznata je po brojnim estetskim operacijama, ali i kao aktivan borac za životinjska prava. Na filmskom platnu nije imala veće zapažene uloge, osim one u seriji V.I.P., a učestvovala je i u rijaliti emisijama poput "Plesa sa zvezdama".

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Buran ljubavni život Pamele Anderson i danas spominju brojni mediji, a Tomi Li, bubnjar za kojeg se udala nakon samo četiri dana poznanstva, otac je njenih dvoje dece.

U braku je bila i sa muzičarom Kid Rokom, profesionalnim igračem pokera Rikom Salomonom, a još jedna zapaženija veza bila je ona s 18 godina mlađim francuskim fudbalerom, Adilom Ramijem. Iznenađujuće se udala za Džona Pitersa, a razvod od 22-godine starijeg producenta usledeo je nakon samo 12 dana braka. Nakon toga se prošlog Božića udala za svog telohranitelja Dena Hajhursta.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.