VAMPIRICA U HRVATSKOJ! MESARA JOJ JE DRUGA KUĆA: Komšije i prijatelji ŠOKIRANI, UGRIZAO JE VAMPIR ŽIVEĆE VEČNO!
Olja Einfalt, Foto: Printscreen Instagram

ZANIMLJIVO

VAMPIRICA U HRVATSKOJ! MESARA JOJ JE DRUGA KUĆA: Komšije i prijatelji ŠOKIRANI, UGRIZAO JE VAMPIR ŽIVEĆE VEČNO!

Mnogi je osuđuju zbog njenih odluka.

Objavljeno:

Rijaliti zvezda i umetnica Olja Einfalt (58) na Instagramu je pokazala kako održava formu. Naime, nije mali broj ljudi koji je verovao da Olja ima puno manje godina nego što stvarno ima. Ima odličnu figuru, a kako je otkrila na društvenim mrežama, osim vežbanjem u teretani održava je i plesom oko šipke. Olja je pozirala u bež topiću i crnim vrućim hlačicama, te označila plesni studio i napisala kako trenutno vežba.

Olja Einfalt
foto: Printscreen Instagram

Inače, Olja je odlučila da bude vampirica od marta prošle godine. Kroz svoju novu ulogu želela je da ukaže na to kako živimo u društvu vampira.

– Naime, okolina me je stalno sputavala i upućivala na moje godine i pojedine obrasce ponašanja koji idu ili ne idu u skladu s mojim godinama. Odlučila sam da tome stanem na put i postanem vampirica. Ugrizao me vampir, rođena sam u 14. veku i živeću večno! To je poruka kako su godine samo broj i da se ne trebamo stavljati u okvire koje nam društvo nameće u određenim godinama. Osim toga, ta uloga ima i drugo značenje – mi smo društvo vampira! - priznala je kreativna Olja u intervjuu.

Ona je slikarka, ali je shvatila da je slikarstvo usamljeno i da se kroz slikarstvo osoba brzo zatvara u svoj svet u kojem postoje samo slike koje crta i zato se počinje amaterski baviti glumom, a sve to dovodi je do performansa kojima se intenzivnije počinje baviti nakon smrti voljenog supruga.

Olja Einfalt
foto: Printscreen Instagram

– Kad mi je suprug preminuo, bila sam u situaciji da sam se morala početi boriti sa svim svojim demonima. Nas dvoje dugo smo bili u braku i njegov odlazak meni i našoj ćerki stvorio je bol, traume i frustracije, ostala sam sama u našem zajedničkom poslu i tada mi se javila potreba za buntom i potreba za pravdom. Morala sam da reagujem na sve što se događa, pa je tako moj performans u mesari nastao zbog toga što, kada sam ostala bez supruga, mnogi naši najbliži prijatelji nisu mi se javili ni pružili ruku pomoći. Htela sam kroz taj video da pokažem kako je bešćutnost društva svugde prisutna i kako smo se spustili na životinjski nivo. Ušla sam u tu mesaru gde su visili komadi mesa i kroz taj video pokazujem kako između mene i tih komada nema nikakve razlike. Jedni prema drugima odnosimo se bešćutno i životinjski, a prema životinjama se odnosimo kao da nisu živa bića. Poruka je da se osvestimo i želela sam da upozorim na neke stvari koje nam se događaju – objašnjava Olja.

Bonus video:

00:15

SRPSKI GLUMAC NAPRAVIO GALA ŽURKU PORED BAZENA ZA ROĐENDAN: Milan Bosiljčić pokazao kako se PROVODI, tu su i MUZIČARI! (VIDEO)

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.