LUDO GA JE VOLELA SVE DOK NIJE SAZNALA DA JE VARA SA SNAJOM! Ovo je prvi muž Dane Karić! (FOTO)
Foto: instagram printscreen

zaboravili ste!

LUDO GA JE VOLELA SVE DOK NIJE SAZNALA DA JE VARA SA SNAJOM! Ovo je prvi muž Dane Karić! (FOTO)

Sporazumno su se razveli!

Objavljeno: 10:41h

Bivši muž Dane Karić više se ne eksponira kao pre 10 godina kada je bio na vrhuncu slave. Svi su pevali njegove hitove, a duet sa zvezdom Draganom Mirković vinuo ga je u sam muzički vrh.

Bio je glavni frajer muzičke scene, jer su mnoge pripadnice lepšeg pola za njim uzdisale. Fanovi su sa ushićenjem očekivali sledeći njegov potez koji će ih "oduvati", on se naprotiv, samo mirno i bez pompe povukao iz javnosti.

Pevač pop muzike Daniel Đokić je bio u petogodišnjem braku sa Danom, ćerkom Bogoljuba Karića. U žaru iskrene ljubavi pevačica mu je posvetila prelepu baladu "Ti si jedini" u čijem spotu se zgodni muž pojavljuje. Međutim, nije sve išlo kao u ljubavnoj pesmi, i 2012. godine su se sporazumno razveli.

Danica Karić, danijel đokić
foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Šuškalo se da je razlog razvoda bila preljuba sa njegove strane, i da je sve detalje saznala i njegova Dana. Šokirala se kada je shvatila šta joj se dešava pred nosom i rešila da više ne želi ništa da ima sa njim.

Mediji su pisali da je fatalna žena koja ga je zavela, navodno, niko drugi do njegova snaja Elena Karaman, tada isto Karić.

O svom braku ni Dana ni Danijel nikada javno nisu govorili, tako da se razlog kraha ljubavi i dalje samo nagađa.

danijel đokić
foto: Printscreen

Sada nekadašnji pevač živi i radi u Nemačkoj, odakle je rodom. Mnogo voli da putuje i svaku priliku koristi da obilazi evropske metropole. Iako ne živi u našoj zemlji, ostao je dobar prijatelj sa fotografom Dejanom Milićevićem, sa kojim i dalje sarađuje na nekim projektima.

Pre tri godine dobio je ulogu manekena Luisa u popularnoj nemačkoj seriji "Dahoam je Dahoam".

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.