CVETA MAJTANOVIĆ JE RASTURILA U IDOLU I PROPALA U ZEMLJU: Godinama se ništa ne zna o njoj, OTIŠLA JE U DRUGOM SMERU
Foto: prentscreen/youtube/ zvrndoving

NISMO JE DUGO VIDELI

CVETA MAJTANOVIĆ JE RASTURILA U IDOLU I PROPALA U ZEMLJU: Godinama se ništa ne zna o njoj, OTIŠLA JE U DRUGOM SMERU

Ko nije voleo njen glas?

Objavljeno:

Novosađanka Cveta Majtanović imala je samo 18 godina kada je pobedila u muzičkom rijalitiju "Idol", prvom televizijskom takmičenju tog tipa na našim malim ekranima.

Iako je kao pobednica "Idola" stekla veliki broj fanova i dobila priliku da objavi singl, ona nije uspela da se zadrži na domaćoj muzičkoj sceni.

Cveta Majtanović
foto: Printscreen/ YouTube/ zvrndoving

Cveta danas ima 32 godine, a ne samo da više nema ambiciju da popularnost stekne pevanjem, već je oni koji su je gledali u "Idolu" verovatno ni na ulici ne bi prepoznali.

Nakon pobede u "Idolu" Cveta je neko vreme živela i radila u Švajcarskoj, da bi se potom vratila u Novi Sad da završi započete studije psihologije.

Cveta Majtanović
foto: Printscreen/ YouTube/ zvrndoving

Master studije je nastavila na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i po struci je i diplomirani inženjer menadžmenta u medijima - master.

Talentovanoj pevačici su mnogi predviđali blistavu karijeru u muzici, ali su njena interesovanja, s obrazovanjem i iskustvom, otišla u drugom smeru. Ona se poslednjih godina bavi naučnim istraživanjem u psihologiji i medijima na inostranim univerzitetima, a napisala je i niz naučnih radova na temu medijskih fenomena.

Cveta Majtanović
foto: Printscreen

Cveta danas živi u Italiji izgleda i više nego odlično, a o tome koliko vodi računa o zdravlju i izgledu, najbolje svedoče njene fotke.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.