KATARINA SE PORODILA PRE TRI MESECA I NIKO NE ZNA KO JE MISTERIOZNI OTAC DEČAKA: Otkriveno sve, evo ko je IZABRANIK
Foto: printscreen

niste znali!

KATARINA SE PORODILA PRE TRI MESECA I NIKO NE ZNA KO JE MISTERIOZNI OTAC DEČAKA: Otkriveno sve, evo ko je IZABRANIK

Posle razvoda pronašla ljubav svog života.

Objavljeno:

Suprug Katarine Vučić, sa kojim je pre tri meseca nekadašnja manekenka dobila sina Vukmana, za domaću javnost je potpuna misterija...

Kada je publika prvi put upoznala Katarinu Vučetić, tadašnju manekenku, kako se bori za opstanak u "Survajveru", važila je za jednog od glavnih favorita. Nešto kasnije kada se 2013. udala za tašanjeg najboljeg prijatelja, mediji su pisali o ovoj neobičnoj ljubavnoj priči. Ipak, ljubav se ugasila, a ona je krenula dalje, kada je u njen život ušao čovek, kome je pre tri meseca podarila sina Vukmana, a o kome javnost ne zna gotovo ništa.

Peđa, koji je sa Katarinom već dugo u ljubavi, očaran je sinom, a ona za magazin "Hello!" otkriva kako je počela njihova ljubavna priča, o kojoj javnost do sada nije znala gotovo ništa.

‒ Darko i ja razveli smo se u septembru 2019, posle sedam godina braka. Jednostavno, naši pogledi na život postali su toliko različiti da smo shvatili da svako treba da krene svojim putem. Naravno, ne kaže se tek tako da je na skali stresova razvod odmah iza smrti voljene osobe. Ni meni nije bilo lako, ali kad si psihički spreman za neki korak, onda ga lakše učiniš. Ubrzo je u moj život ušao sadašnji suprug, a zasluge za to pripadaju doktoru Filgudu, koji je bio pravi navodadžija. U stvari, on nas je upoznao još 2013, ali sam ja tada bila pred udajom, pa sam muškarce posmatrala potpuno drugačije. Kad je saznao da sam se razvela, Filgud se odmah dao u akciju, a ja se čak nisam setila da nas je već upoznao. (smeh) Kad sam krenula od kuće, pomislila sam „ma, idem na sat vremena“, a ostadosmo skoro šest sati. (smeh) Malo pomalo, postajali smo sve bliži. Onda sam shvatila da mi je Peđa vratio veru u ljubav. Možda je preterano reći da sam je izgubila, ali kad nekome bezrezervno veruješ i misliš da je to što imate zauvek, a onda se sve sruši, normalno je da postaneš mnogo oprezniji. Međutim, Bog sve postavi na svoje mesto.

Suprug Katarine Vučetić, kako kaže nekadašnja manekenka, vratio joj je veru u ljubav i podario najdragoceniji poklon na svetu, a za "Hello!" otkriva i čime ju je šarmirao:

‒ Specifičan je, upadljiv, pravi alfa mužjak. Dopali su mi se njegovi tradicionalni stavovi, izražen patriotizam, jačina karaktera... Nikada me nisu privlačili slabi muškarci. Nije „gradska landara“, već porodičan čovek. Svideo mi se i odnos koji ima sa ćerkom iz prvog braka. Ona živi sa nama.

Sa ćerkom svog supruga, Katarina je izgradila divan odnos:

‒ Već je velika, ima 16 godina. U startu sam joj rekla da neću pokušavati da joj budem drugarica, pogotovo neću glumiti mamu, ali da ću joj do kraja života biti prijatelj. Njenu majku izuzetno poštujem i imamo divan odnos. Ona je dizajnerka šešira i baš sad treba da mi uradi jedan lep model. Zaista je super lik.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.