NA MANEKENE IZ CECINIH SPOTOVA SU SVI BALAVILI! NEKI SU SE PROMENILI DO TE MERE DA SU JOŠ BRUTALNIJI! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

opa bato!

NA MANEKENE IZ CECINIH SPOTOVA SU SVI BALAVILI! NEKI SU SE PROMENILI DO TE MERE DA SU JOŠ BRUTALNIJI! (FOTO)

Bili su popularni

Objavljeno:

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović muzičku karijeru započela je davne 1988. godine, a od tada, pa sve do današnjih dana prepoznatljiva je po originalnim muzičkim spotovima u kojima se u prvi plan stavljaju i te kako zgodni muškarci. Ipak, neki od njih su se, više od dve decenije kasnije, poprilično promenili.

Hitovi “Znam”, “Ljubav fatalna”, “Neodoljiv, neumoljiv” neki su od omiljenih pesama među Cecinim fanovima, a ono što im je zajedničko jeste to da u spotovima za sve tri pesme glume brutalno zgodni frajeri! Kako su ove numere otpevane i ekranizovane davnih devedestih godina, tako su se i lepi manekeni poprilično promenili.

Prvi u nizu od gorepomenutih spotova snimljen je 1994. Godine za numeru “Znam” a u njemu je glavnu ulogu poneo maneken Bane Erčić, a njega je u svet modelinga uveo Dejan Milićević. On se i dalje bavi manekenstvom, po profesiji je fizioterapeut, a poslednji spot u kojem se pojavio je onaj od Emine Jahović za pesmu “Ne plašim se”.

Bane Erčić
foto: Printscreen Instagram

Bane danas ima 47 godina.

Bane Erčić
foto: Printscreen Instagram

Pevač Nikola Pavlović ostao je upamćem po učešću u spotu za pesmu “Ljubav fatalna” koji je objavljen 1995. godine. Nikola danas izgleda dosta drugačije. Skratio je kosu i osedeo. I dalje se bavi pevanjem, a pre nekoliko godina bio je učesnik rijalitija “Parovi”. Nikola je nedavno postao otac, te je privatno ostvaren i kao roditelj.

Nikola Pavlović
foto: Print Screen Youtube
Nikola Pavlović
foto: Printscreen Youtube

Bojan Milošević jedan je od nekoliko zgodnih mladića koji krase Cecin spot za numeru “Neodoljiv, neumoljiv” objavljen 1996. godine. Nakon 25 godina Bojan Milošević je ništa manje atraktivan, samo je dugačku kosu zamenio kratkom. On danas važi za jednog od najstilizovanijih muškaraca na društvenim mrežama, a njega neretko možete videti u društvu poznatih faca na raznim destinacijama. Stoga, možemo zaključiti da je bivši maneken i dalje, kako i sama pesma kaže, “neodoljiv, neumoljiv”.

bojan milošević
foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.