ZGODNU GLUMICU ODAVNO VEĆ SVI ŽELE,A ONA JE FOTKOM U TOPLESU IZAZVALA CUNAMI: U centru pažnje je JEDNA STVAR!(FOTO)
Foto: Profimedia

BRAVO

ZGODNU GLUMICU ODAVNO VEĆ SVI ŽELE,A ONA JE FOTKOM U TOPLESU IZAZVALA CUNAMI: U centru pažnje je JEDNA STVAR!(FOTO)

Što je starija, to je bolja

Objavljeno:

Glumica Hale Beri (54) s godinama izgleda sve bolje i teško je poverovati da će ovog leta napuniti 55 godina.

Naime, ona na svom Instagramu često objavljuje fotografije na kojima se hvali svojim telom bez mane, a posebno su joj draga toples izdanja.

Hale je sada obožavatelje počastila još jednom svojom fotografijom na kojoj nema grudnjak, ali je kameri okrenula leđa, pa se u centru pažnje našlo nešto drugo.

- Ljubav je uvek odgovor - napisala je u opisu objave na kojoj nosi prozirnu suknju duginih boja u kojoj je obeležila Mesec ponosa LGBTQIA+ osoba i koja je otkrila njenu tetovažu na zadnjici koju retko pokazuje.

Hali Beri, q
foto: Printscreen Instagram

Taj detalj nikako nije mogao da promakne njenim obožavateljima koji su je u komentarima obasuli pitanjima oko tetovaže, a Hale im je odgovorila da je ima već 30 godina.

Dobila je i brojne komplimente na račun svog izgleda, a fanovi su se složili da je i dalje jedna od najlepših žena u Holivudu.

Inače, glumica je od prošlog leta u vezi s pevačem Vanom Hantom (51), a pre njega je imala buran ljubavni život i iza sebe ima tri propala braka.

S igračem bejzbola Dejvidom Džastisom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za kantautora Erika Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njen poslednji suprug bio je francuski reditelj Olivier Martinez s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Mejsa Roberta.

Osim sina, Hale ima i 13-godišnju ćerku Nahlu koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrijelom Obrijem.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.