LJUBAVNICA MU JE RAZORILA PORODICU, IZBIO JE NEVIĐENI SKANDAL, a sada i TAJNO DOBIO DETE: Reakcija ćerke je HIT!
Foto: Profimedia

IZNENADIO

LJUBAVNICA MU JE RAZORILA PORODICU, IZBIO JE NEVIĐENI SKANDAL, a sada i TAJNO DOBIO DETE: Reakcija ćerke je HIT!

Ovo je reakcija njegove ćerke..

Objavljeno:

Slavni glumac Juan Mekgregor postao je otac po peti put u pedesetoj godini, a to je otkrila njegova 25-godišnja ćerka Klara na Instagramu.

Ovo je Juanovo prvo dete sa Meri Elizabet Vinsted, sa kojom se viđa od 2017. godine.

Klara, Juanova ćerka koju je dobio sa Evom Mavrakis, podelila je sliku sebe i prinove uz sledeći tekst: "Dobrodošao na svet mali bato. Čestitke mami i tati, ovo je najveći dar".

Juan je, podsetimo, bio u centru skandala kada je ostavio suprugu, a Klara i on tada su bili u vrlo zategnutim odnosima.

Naime, Juan se na snimanju serije "Fargo" zaljubio u 14 godina mlađu koleginicu Meri Elizabet Vinsted, te je rešio da ostavi ženu i četvoro dece. A svet je još više šokirala činjenica da se prilikom dodele Zlatnog globusa glumac u istom govoru zahvalio i ženi i ljubavnici.

Da njegova porodica čitavu aferu nije lako podnela, svedoči i bes njegove najstarije ćerke, koji je kulminirao kada je javno rekla šta misli o očevoj novoj izabranici.

"Najlepša i najtalentovanija žena na Zemlji? Oh, čoveče, vi ste u zabludi. Ta devojka je komad smeća", komentarisala je Klara Merinu sliku na društvenoj mreži na kojoj je dobijala pregršt komplimenata.

Fanovi ove glumice ubrzo su napali Klaru uz opasku da je neukosnu da komentariše ženu koju ne poznaje, te da ju je sigurno majka podgovorila da zlostavlja glumica na takav način.

"Zadnji put sam videla svog oca kada sam imala četiri godine. Treba da ti bude drago što imaš oca koji te voli, a ne da pokušavaš da uništiš njegovu sreću", bio je jedan od komentara upućen 22-godišnjoj manekenki.

Podsetimo, Juan je sa Iv pored Klare, dobio još tri ćerke - Džejman (17), Ester (16) i Anuk (7).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.