BILA JE NAJZGODNIJA ŽENA U HOLIVUDU, IMA 63 GODINE, ŽARI I PALI IZGLEDOM: Bez imalo šminke u bikiniju MAMI! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

TOP

BILA JE NAJZGODNIJA ŽENA U HOLIVUDU, IMA 63 GODINE, ŽARI I PALI IZGLEDOM: Bez imalo šminke u bikiniju MAMI! (FOTO)

Glumica zaista ima sve razloge da bude ponosna ne samo na svoj izgled, već i na karijeru, ali i stanje duha - oduvek su je krasili nesalomivost, karakter i vedrina bez obzira na teške situacije kroz koje je prošla.

Objavljeno:

Pre nego što je početkom 90-ih pokorila Holivud, Šeron Stoun se godinama bavila modelingom... A da još uvek zna da zauzme savršenu pozu i pokaže sebe u najboljem svetlu dokazala je nedavno okačivši fotografiju u kupaćem kostimu na Instagram.

Šeron je pozirala u žutom modernom bikiniju u dvorištu svoje kuće u Los Anđelesu, a i više je nego očigledno da slavna glumica uživa u letu, sunčanju i leškarenju pored bazena.

Slavna 63-godišnjakinja fotkala se bez trunke šminke na licu i puna samopouzdanja i to sa razlogom - uprkos tome što gazi sedmu deceniju izgleda neverovatno dobro, a pritom joj je pošlo za rukom da ne izgleda "plastično" niti izoperisano, već stari prilično dostojanstveno.

Šeron je dobila preko 150 hiljada lajkova i brojne komplimente. "Predivna si", "Udaj se za mene", "Pogledaj kako te tvoj pas gleda, čak i on zna da si savršena", "Zadivljujuća si", "Oduševljavaš me", "Goriš", "Kao boginja si", samo su neki od hiljade pozitivnih komentara.

Inače, Šeron je više puta otvoreno pričala o tome kako je prihvatiti to da starite proces i da zahteva puno rada na sebi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.