POSLE TRAGIČNE SMRTI MUŽA, PRELEPA VODITELJKA RTS-A SE VRATILA NA MALE EKRANE: Tijana osmehom krije TUGU! (FOTO)
Foto: Youtube

povratak

POSLE TRAGIČNE SMRTI MUŽA, PRELEPA VODITELJKA RTS-A SE VRATILA NA MALE EKRANE: Tijana osmehom krije TUGU! (FOTO)

Tijana Jevtić osmehom krije bol u emisiji RTS-a.

Objavljeno: 21:00h

Novinarka RTS-a Tijana Jevtić, koja je zimus ostala bez supruga, plivačkog trenera Srđana Filipovića, vratila se poslu.

Ona je zablistala u RTS-ovoj emisiji, a pojavila se sa puštenom kosom i u plavoj odevnoj kombinaciji.

Na sebi je imala i diskretan nakit, koji se odlično uklopio u njeno novo izdanje.

Tijana Jevtić
foto: Youtube

Njen suprug je, podsetimo, preminuo iznenada, u snu, u 49. godini, od posledica srčanog udara.

- Imao je ogromne ideje za budućnost. Kad bi poželeo da ceo dan sedi i gleda u more ispijajući kafu, priuštio bi to sebi. Ne znam kako će moj život nadalje izgledati, verujem da će vreme uraditi svoje i da ću nekako naučiti da živim sa bolom. Radiću sve onako kako smo se dogovorili i planirali, ostvarujući zajedničku zamisao kako naš život treba da izgleda. A da on samo fizički nije tu, uz nas - kazala je Tijana nedavno.

Otkrila je tada da je najgori trenutak bio kad je posle 19 dana iščekivanja morala na aerodromu da preuzme telo, a dok je čekala dopremanje tela, nije se desilo da bude sama.

- Želela sam da samo konačno stigne i da se i on i ja smirimo. I kad se to dogodilo, bila sam srećna jer je napokon našao svoje mesto. Sad mogu da odem kod njega kad poželim. Tih dana kroz kuću mi je prošlo više od dve stotine ljudi, od mojih drugara iz osnovne i srednje škole, sa fakulteta, naših prijatelja. Naš zajednički prijatelj, koji se i sam snašao u sličnoj situaciji, rekao mi je: "Nije dobro i nikad neće ni biti, ali se čovek nauči da živi sa tim bolom", dok mi je drugar kardiolog objasnio da i da sam bila kraj njega, ništa ne bih mogla da uradim, pošto je udar bio izuzetno masivan. Sad više ništa ne može da me uplaši, smrt je za mene postala normalna stvar. Nikad je se nisam plašila, ali nisam ni očekivala da treba tako da izgleda: da smo danas pričali, a da ga sledećeg jutra nema. Ne postoji kraj sveta odakle me prijatelji i njegove kolege nisu kontaktirali, a mnoge od njih ni ne znam. Takve stvari me čine još ponosnijom, i potvrđuje da ima ljudi koji su uz mene. Bila sam sama samo poslednje noći pred sahranu, želela sam da se od njega tako oprostim - dodala je tom prilikom za "Gloriju".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.