Kako Maca od Senada? Kako Đani od Deni? Hit priče koje prate nadimke naših pevača i starleta!
Foto: Petar Lazović, Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

njihova mašta može svašta

Kako Maca od Senada? Kako Đani od Deni? Hit priče koje prate nadimke naših pevača i starleta!

Pored dobrog pevanja i, priznajmo, izgleda, za uspeh na estradi je neophodno i originalno, lako pamtivo originalno ime, a naši poznati su izgleda baš maštoviti
Objavljeno:

Tijana Ajfon

Tijana Maksimović, bivša učesnica rijalitija "Parovi" privukla je veliku pažnju publike čim je kročila u vilu, a mnogima je posebno bio zanimljiv njen nadimak - Tijana Ajfon.

foto: Printscreen

Verovali ili ne, Tijana je prvi telefon ove marke dobila otprilike mesec dana pre uslaska u rijaliti, nakon čega je napravila nekoliko selfi fotografija, što je i bilo inspiracija da dobije nadimak po telefonu.

- Pre nego što je ušla u rijaliti, razmišljala je sa svojim prijateljima o svom umetničkom imenu. Želela je nešto što će zaintrigirati publiku, a da ujedno bude lako pamtivo. Predložili su joj da nadimak dobije po telefonu koji ima, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila. Tako je postala Tijana Ajfon. Alal joj vera.

Maca Diskrecija

Maca Diskrecija je takođe učestvovala u "Parovima", a već prve večeri je postala zanimljiva javnosti. Njeno pravo ime je Senada Nurkić i kaže da je pevačica, a nadimak "Maca" je dobila, kako kaže, od kolega.

Što se "Diskrecije" tiče, sama je tvorac, jer je u jednoj emisiji, dok je pričala o oženjenim muškarcima reka:

foto: preentscreen, instagram

- Oni koji su oženjeni dođu kod mene i ostave svoje žene. Kažu mi da su ostavili žene i priznaju mi - otkrila je Maca jednom prilikom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.