PRED SAMO FINALE ISPLIVALE STROGO ČUVANE TAJNE ŽIRIJA: Saša Popović će sve PREOKRENUTI, mogući je totalni raspad!
Foto: Youtube

otkriveno

PRED SAMO FINALE ISPLIVALE STROGO ČUVANE TAJNE ŽIRIJA: Saša Popović će sve PREOKRENUTI, mogući je totalni raspad!

Da li će u narednoj sezoni ostati u istom sastavu, zavisi isključivo od Saše Popovića.

Objavljeno:

Žiri sa nestpljenjem iščekuje večerašnje finale muzičkog takmičenja i potajno se nada da će baš njihov kandidat izvojevati pobedu, ali ne kriju da im je mnogo lakše što će to odlučiti publika, a ne oni.

Marija Šerifović, Viki Miljković, Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili, Ana Bekuta pamtiće ovu sezonu takmičenja “Zvezde Granda” po velikom broju sjajnih kandidata.

Zvezde Granda
foto: Youtube

Šou je bio potpuno nekarakterističan za prethodne godine, jer je obuhvatio dve sezone u jednu zbog pandemije, ali su ga takođe obeležili i mnogi skandali, poput diskvalifikacija takmičara i oštrih svađa između pevača. Za titulu najboljeg boriće se 16 finalista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, a ove godine pobednika “Zvezda Granda” bira isključivo publika i to SMS glasanjem, a nagradni fond „Grand produkcije“ je izuzetno vredan.

Snežana Đurišić
foto: Ana Paunković

- Ono što je ove godine baš impozantno, jeste da imamo toliko dobrih kandidata i jako je teško odlučiti ko će biti pobednik. Sigurno da je do sada takođe ispalo mnogo drugih sjajnih kandidata, ali ono što je pozitivno, divno i ohrabrujuće - Saša Popović vodi o svemu računa. Najveće olakšanje za produkciju i stručni žiri je što će odlučiti publika jer je to za nas u ovom trenutku jako teško - iskrena je Snežana Đurišić.

Ono što se mnogi pitaju jeste da li će žiti ostati u istom sastavu i naredne sezone.

Ana Bekuta
foto: ATA IMAGES

- Mislim da će biti nepromenjen, ali o svim drugim promenama i novitetima jedino zna Saša Popović - ističe Snežana, dok Ana Bekuta objašnjava:

- Ne znam da li ću biti u sledećoj sezoni, to zavisi od dogovara i Saše Popovića. Svakako mislim da ću biti. Jedva čekamo finale i sada prepuštamo sve publici i glasovima. - priča Ana.

Aleksandar Milić Mili, Saša Popović
foto: Espreso

Mnogi spekulišu da Aleksandar Milić Mili u svom timu ima pobednika, takmičara Isaka Šabanovića.

- Prezadovoljan sam celom sezonom koja je imala najveću gledanost ikad zabeleženu. Ne razmišljam puno o tome da li imam favorita, mislim da ko god pobedi, svi smo pobednici- kaže Mili, dok Marija Šerifović otkriva na koji način uspeva da većina njenih kandidata ulazi u finale:

- Žiri je taj koji prepoznaje kvalitet mojih kandidata i zato oni i prolaze u tolikom broju. Mi smo samo radili na tome da oni iz kruga u krug budu sve bolji i bolji i samim tim najveći broj njih stigne do finala. Raduju me nova pravila i činjenica da će najboljeg izabrati narod, ali najviše me raduje to što će se ova sezona uskoro završiti - kroz smeh je rekla pevačica.

marija šerifović
foto: ATA Images

Takođe je dodala da li će biti deo žirija i u narednoj sezoni.

- Nakon finala, imaćemo jedan kolektivni sastanak na kojem ćemo odlučiti o daljim aktivnostima. Videćemo - kaže Šerifovićeva i komentariše da li zaista postoji netrpeljivost između članova žirija, kako često deluje u programu:

- Mogu odgovorno da tvrdim ispred svojih kolega i članova žirija da sve ono što ljudi gledaju, a gde dođe do grube reči, psovke ili neugodnih komentara, da apsolutno niko od nas to ne doživljava lično. Mi na svakoj pauzi sednemo, porazgovaramo, ručamo, večeramo, družimo se, komuniciramo i to je zapravo jedina istina. Sve ostalo je šou biznis.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.