UDALA SE VEDRANA RUDAN: Muž 16 godina mlađi od nje!
Foto: Youtube printcsreen/PRVA

čestitamo

UDALA SE VEDRANA RUDAN: Muž 16 godina mlađi od nje!

I na samom kraju svog izlaganja, ona je ispričala kako je izgledao svečani čin venčanja kada su se jedno drugome zakleli na večnu ljubav

Objavljeno:

Novinarka i književnica Vedrana Rudan nedavno je priznala da se zaljubila u 16 godina mlađeg muškarca i da će se udati za njega. Godine je ne sprečavaju da voli, te iako se razvela posle 30 godina braka, ona je spremna da ponovo izgovori sudnosno „da“, što je danas i uradila.

Na svom blogu, ona je do detalja objasnila kako je izgledalo njeno venčanje sa tajanstvenim momkom. Iako nije baš bilo sve bajkovito, ona je svesna da se udala za čoveka kojeg voli.

– Pop je došao tačno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili j*beni antifašisti koji su nosili vence na spomenik palim borcima, a limena muzika svirala je Lenjinov marš – napisala je između ostalog Vedrana, pa objasnila kako je izgledalo devojačko, ali i momačko veče.

Vedrana Rudan
foto: Rino Gropuzzo

– Nisam vam rekla, bio je na momačkoj večeri. Dečki su mu poklonili striptizetu, vratio se k meni u pet ujutro pijan, jedva sam s njega oderala bele, lanene pantalone. Otkrila sam žutu mrlju tamo gde je bila. Fufa mu je plesala u krilu.Ja sam sa svojim curama bila na djevojačkoj večeri. Jesam li dobila stripera na poklon? Nisam. Šta bi se dogodilo da sam ja u pet ujutro došla doma pijana s mrljom na haljini? Danas ne bih bila udana žena. Momci su na te sitnice jako osetljivi.

I na samom kraju svog izlaganja, ona je ispričala kako je izgledao svečani čin venčanja kada su se jedno drugome zakleli na večnu ljubav.

Pop nas je pitao je li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da „da“. Izašli smo iz crkve. Antifašisti su nestali. Moje devojke su na nas bacale latice cveća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam buket. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Kuma Hela je plakala.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.