SUPRUGA VODITELJA VOJE NEDELJKOVIĆA ĆE VAS POTPUNO BACITI U NESVEST: Boli glava od njenog brutalnog izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen

auh!

SUPRUGA VODITELJA VOJE NEDELJKOVIĆA ĆE VAS POTPUNO BACITI U NESVEST: Boli glava od njenog brutalnog izgleda! (FOTO)

Izgled supruge voditelja oduševila javnost.

Objavljeno:

Voja Nedeljković je preko 20 godina jedan od omiljenih voditelja u Srbiji, a o njegovom privatnom životu se zna veoma malo.

Mnogi ne znaju da je on već dugi niz godina u braku sa atraktivnom doktorkom Majom, sa kojom ima sina, a Vkoja je 17 godina mlađa od njega.

Voditelj je svoju suprugu slučajno upoznao na Trećem kanalu, a kasnije su se ponovo videli na događaju koji je trebalo da vodi Deki Pantelić, ali ga je Voja zamenio.

- Možda bi sada Deki bio u braku sa njom. Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu - rekao je voditelj jednom prilikom.

Vojina i Majina veza išla je veoma brzo, s obzirom da su nakon tri meseca otpočeli zajednički život, a vrlo brzo se rodio i njihov sin.

Kako su voditelja mnogi pritiskali da se oženi, on je uvek govorio da će se to desiti u četvrtak, a na svom venčanju pojavio se u papučama.

- To je jedan od retkih dana kada ja ne radim, a i glup je dan, ništa se ne dešava četvrtkom, pa da popunimo dan. I bi četvrtak, što je najinteresantnije - prisetio se voditelj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.