SINA NAŠE FOLKERKE MNOGE DEVOJKE BI ŽELELE ZA PARTNERA, A ON JE ODABRAO DRUGAČIJI PUT: Opasan je FRAJER!
Izvorinka Milošević, Foto: Youtube

Kakav DASA!

SINA NAŠE FOLKERKE MNOGE DEVOJKE BI ŽELELE ZA PARTNERA, A ON JE ODABRAO DRUGAČIJI PUT: Opasan je FRAJER!

Pevačica ponosna na naslednika.

Objavljeno:

Pevačica Izvorinka Milošević u braku sa muzičarem Mihailom Mišom Blamom bila je 17 godina, a iz njihove ljubavi rodio se sin David, koji je danas opasan frajer.

Izvorinka se od supruga razvela kada je David imao samo osam godina. Iako je talentovan za muziku, David nije krenuo stopama roditelja.

Izvorinka Milošević
foto: Printscreen Instagram

- Uprkos genima, ima samo nižu muzičku školu, a završio je Fakultet poslovnih studija. Zamislite, ne želi da se bavi muzikom, iako mu je deda bio čuveni muzičar Rafael Blam, jedan od osnivača Narodnog orkestra, otac mu je Miša Blam, univerzalni muzičar, ja majka... Ali, on je rešio da odabere svoj put. I ja sam gazila, ali što sam to više radila, on se više otimao iz te priče. U početku mi je bilo teško zbog te njegove odluke, sada više nije. ’Leba ne bi imao da pojede. Sigurno. Kada je shvatio da ne mora da svira, rekao je: „Ne želim.“ I to sa 14 godina. Ni Mišin stariji sin nije muzičar. Ko zna, možda je to zaziranje od jakih roditeljskih imena - ispričala je Izvorinka u jednom intervjuu.

Pevačica je veoma vezana za sina, te neretko na društvenim mrežama deli momente sreće kada je sa njim u društvu. David izgleda tako da bi ga mnoge devojke poželele za partnera, ali on je u dugoj i stabilnoj vezi sa izvesnom Deanom, koju Izvorinka smatra članom porodice.

Izvorinka Milošević
Izvorinka Milošević foto: printscreen

Inače, Izvorinka je priznala u jednoj emisiji da je u jednom periodu života bila ljubavnoj vezi sa muškarcem koji je star skoro kao njen sin.

- Zar meni u ovim godinama to da se desi? Mnogo mi se svideo, takav šarm i harizma, a mnogo je bio mlađi. Sramota me je i da izgovorim koliko. Užasno je mlad. Postoji pristojna granica. Ja imam sina koji je malo mlađi od njega. Moj sin treba da pogleda tog prelepog i preumetničkog muškarca. To je katastrofa, moj sin bi se mene odrekao. Ja nisam imala samopouzdanja. Ispričala sam sinu, on nije ništa rekao. Tom muškarcu se više neću vratiti, to nema šanse - otkrila je svojevremeno Izvorinka Milošević.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.