ĆERO, SVAKA TI ČAST! Ksenijina POPULARNOST SPAS za Kneza: Pevač će upasti u OPASNU LOVU ako ovako NASTAVI!
Foto: Printscreen

opa bato!

ĆERO, SVAKA TI ČAST! Ksenijina POPULARNOST SPAS za Kneza: Pevač će upasti u OPASNU LOVU ako ovako NASTAVI!

Biće posla!

Objavljeno:

Pevaču Nenadu Kneževiću Knezu Evrovizija je donela mnogo toga dobrog.

Osim što je njegova ćerka, koja je s koleginicama iz grupe Hurricane Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić ostavila odličan utisak na ovoj manifestaciji, sve traženija po klubovima, i njemu su se pozivi za nastupe udvostručili. Ali novina je da Kneza sada zovu da peva i po svadbama. On rado prihvata i gostovanja na privatnim veseljima, ali za njih važe posebni uslovi i veća, skoro duplirana cena, u odnosu na onu koju je imao ranije.

Njemu je popularnost zbog ćerke dodatno skočila, pa ga organizatori slavlja zovi i plaćaju koliko god da traži. Kako kaže izvor, Knez je u poslednjih mesec dana najangažovaniji pop pevač na veseljima, ali to i opravdava jer pravi odličnu atmosferu.

Nenad Knežević Knez
foto: Aleksandar Stojanović

Otkako su popuštene mere koje su važile zbog koronavirusa, tvrde upućeni, Knežević svake nedelje nastupa i po nekoliko puta na privatnim zabavama.

Crnogorski pevač je modernizovao i svoj repertoar, pa je, pored svojih hitova, zapevao i folk pesme koje mu odlično leže, a tražene su na veseljima i uz njih kaplje bakšiš. Kako kaže sagovornik koji je bio na licu mesta, ipak je najveći haos nastao kada je Knez zapevao pesme uraganki "Loco, loco" i "Hasta la vista".

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.