ŽENA UŽIVO U PROGRAMU PLAKALA KO KIŠA ZBOG SAŠE POPOVIĆA: Odlučio je da nakon 25 godina uradi nešto BITNO za nju!
Foto: Prva tv printscreen

OPA

ŽENA UŽIVO U PROGRAMU PLAKALA KO KIŠA ZBOG SAŠE POPOVIĆA: Odlučio je da nakon 25 godina uradi nešto BITNO za nju!

Tokom njenog gostovanja u emisjiu se putem video poziva uživo uključio i njen suprug Saša Popović, nakon čijih reči se Suzana rasplakala

Objavljeno: 07:29h

Suzana Jovanović gostovala je u emisiji "Sceniranje" gde je pričala o novom albumu, porodici, ali se i uporedila sa prvim reketom sveta Novakom Đokovićem.

Tokom njenog gostovanja u emisjiu se putem video poziva uživo uključio i njen suprug Saša Popović, nakon čijih reči se Suzana rasplakala.

"Što se tiče Suzaninog gostovanja večeras povodom njenog novog albuma ja ne bih mnogo pričao o tome, ona će to sama da kaže, po meni je on izvanredan. Ja bih hteo nešto drugo da kažem", počeo je Saša, pa nastavio:

Suzana Jovanović, Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

"Suzana je jedna izvanredna žena, divna supruga, divna majka, divna domaćica i ono što je sada važno da se naglasi jeste da je ona svoju karijeru poderdila isključivo meni, mom poslu i mojoj karijeri. I posle 25 godina zajedničkog života ovo je bila jedna sjajna prilika da joj se odužim i da joj pomognem da uradi ovaj album. Želim joj mnogo sreće i mnogo uspeha. Volim te, Suzana najviše na svetu", rekao je Sale, a Suzani su potekle suze od tih divnih reči.

Na pitanje gledalaca da li žali za nečim, pevačica je iznenadila odgovorom.

"Žalim što nas dvoje nismo imali više dece. Mada Saša nikada nije odvajao Danijela iz porodice. Uvek govori naš Danijel i naša Aleksandra", navela je pevačica i otkrila da je ona želela još jednog sina, dok se Saša nikada nije izjašnjavao o polu.

Bonus video:

01:01

STIŽU BOLJI DANI ZA STANOVNIKE PEŠTERA! Grade se putevi, a tu je i struja za najudaljenija sela

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.