VIKI MILJKOVIĆ PROGOVORILA O SMRTI RODITELJA: Mnogo je bolno, dok joj nije UMRLA MAJKA mislila je da je OVO NAJGORE
Foto: Damir Dervišagić

užas

VIKI MILJKOVIĆ PROGOVORILA O SMRTI RODITELJA: Mnogo je bolno, dok joj nije UMRLA MAJKA mislila je da je OVO NAJGORE

Pevačica se dotakla i svog naslednika i njegovih talenata

Objavljeno:

Pevačica Violeta Viki Miljković gostovala je danas u emisiji "Premijera-vikend specijal". Tom prilikom progovorila je o najtežem periodu u njenom životu i tragediji koja je zadesila njenu porodicu.

- Do smrti majke, smrt oca je bio najveći gubitak u mom životu. Znaš, imaš dva prsta pa posečeš jeden, posečeš drugi, pa koji te više boli... Boli i jedan i drugi. Majka je umrla prošle godine, nažalost sam ostala bez oba roditelja, i to je užasno teško. Kada mi je tata umro, imala sam majku, i nekako smo se i brat i ja privili uz nju i ona nam je bila zamena za sve to i još uvek ne mogu da se pomirim da ga nema - otkriva Viki.

Viki Miljković
foto: Sonja Spasić

Pevačica se dotakla i svog naslednika i njegovih talenata.

- Andrija se bavi tenisom, baš je komunikativan i elokventan. Pravi estradnjak, u tom smislu, voli kamere. Uvek me iznenadi kako priča, pretalentovan je za muziku, ima apsolutan sluh, ali na moju i Tašketovu žalost, njega to uopšte ne zanima. Njega zanima sport, on je samo za tenis, mi smo se pomirili s tim i srećni smo, jer je dete u tim godinama prepoznalo šta hoće i vrlo odlučno tome pristupa, onda ga treba podržati – rekla je Miljkovićeva.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.