KARLEUŠA POZIRALA U GAĆICAMA: Nakon OVE FOTKE dan je postao još VRELIJI, detalj u ruci PUNO KOŠTA!
Foto: ATA IMAGES

hit

KARLEUŠA POZIRALA U GAĆICAMA: Nakon OVE FOTKE dan je postao još VRELIJI, detalj u ruci PUNO KOŠTA!

Jednom prilikom Dara Bubamara, aludirajući na svoj narandžasti Ferari i torbu poznatog brenda, rekla je "Narandža boli", a mnogi komnetarišu da je to slučaj kada se pogleda na Jeleninu naradžu "dole"

Objavljeno:

Pop zvezda Jelena Karleuša raspametila je izgledom u narandžastoj kombinaciji i niko nije ostao imun na ovaj provokativan prizor.

Jelena je na sebi imala narandžastu kombinaciju, kao i tange u istoj boji, tako da je ono što mnogi najviše vole na njoj, iz nezgodnog ugla, bilo u prvom planu.

Jednom prilikom Dara Bubamara, aludirajući na svoj narandžasti Ferari i torbu poznatog brenda, rekla je "Narandža boli", a mnogi komnetarišu da je to slučaj kada se pogleda na Jeleninu naradžu "dole".

Bubamara je tada rekla i da to "puno košta", a Jelenine Versaće sandale i torbica u narandžastoj boji zaista puno koštaju. Jelena je za torbicu iskeširala 1.080 evra, a za sandale 990. evra, ukupno 2.070 evra.

"Što bi rekla Dara, narandža boli", "Kakva bomba!", "Boli me srce dok gledam u predelu tangi, blago Dušku Tošiću", "Puno košta!", "Ova žena nema konkurenciju", neki su od komentara.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.