U LJUBAVI SU VIŠE OD 34 GODINE! BOBA ŽIVOJINOVIĆ PODELIO RECEPT SREĆNOG BRAKA: Prošli su SITO I REŠETO! (FOTO)
Boba Živojinović, Foto: Damir Dervišagić

ljubav

U LJUBAVI SU VIŠE OD 34 GODINE! BOBA ŽIVOJINOVIĆ PODELIO RECEPT SREĆNOG BRAKA: Prošli su SITO I REŠETO! (FOTO)

Boba i pevačica već 34 godine uživaju u ljubavi

Objavljeno: 15:36h

Lepa Brena i Boba Živojinović od 1987. godine su u skladnom braku iz koga su dobili sinove Stefana i Viktora.

Ko je glavni u kući Lepe Brene i Bobe Živojinovića? Da li je Boba "samo muž" Lepe Brene i koliko mu smeta kad to ljudi kažu?, na sva ova pitanja Boba je dao odgovore.

"Ne smeta mi to što sam dobio "krompir" u vašoj anketi. Kao što mi ne smeta ni kad kažu da sam Brenin muž", uz osmeh dodajući i reč "samo". Nekadašnji prvi reket Evrope, danas Slobodan Živojinović iza sebe ima velika poslovna ostvarenja počevši od kompanija "Grand slem", preko "Grand produkcije" i "Grand motors" pa do drugih projekata o kojima javnost vrlo malo zna.

"Otkako je počeo problem sa koronom i lok-daun, nas dvoje smo bili neprekidno i po 24 sata zajedno. To je odnos koji dobija drugu dimenziju. Bio sam sad dve nedelje u Americi i, vidim, neobično mi je, fali mi. Vidim i sa njene strane to isto. Mislim da smo uz sve što nam se dešavalo, otkrili nešto jače, svetlije. Znali smo i ranije, ali otkrivamo i sada i mislim da će to da traje", priča on i dodaje:

"Uz ljubav mora da postoji i poštovanje. Što bi moja baba rekla - ako uzmemo kanap i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju - šta će se desiti? Pući će. A ako ti povučeš, ja pustim, i obrnuto, on će da traje. Isto važi i za prijateljstvo, i za posao. Moraš nekad da daš da bi dobio. A da bi to mogao, moraš da veruješ u sebe. Brena i ja smo zajedno od 1987. godine i, evo, izdržavam nekako već 34 godine," rekao je uz osmeh Boba u emisiji "Šta sam ja tebi ko sam sebi".

Bonus video:

00:31

SPREMNI ZA ULOGU RODITELJA! Mirko Šijan i Bojana Rodić čuvaju malog Željka, ponosna tetka podelila TRENUTKE iz Titela i ODUŠEVILA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.